kinderen, children

Als je met kinderen komt vergeet dan niet bij de toeristische tips, combinatiemogelijkheden en tips voor bezoekers te kijken.

Kinderrace Cycle Vision

Verder hebben we weer een kinderrace dit jaar zonder maximale leeftijd! De kinderrace is superleuk, alle kinderen gaan op de foto. Iedereen heeft altijd prijs en dit jaar doen we er nog een certificaat van deelname bij ook! Laat je ouders je op tijd inschrijven, dan krijg je een echt racenummer met je naam erop.
Let op: deelname aan de kinderrace kan met ieder mensaangedreven voertuig, dus step, fiets enz. Maar ieder kind moet een helm op!

Kinderhoek

En er is ook weer een kinderhoek waar kinderen limonade krijgen en leuke dingen kunnen doen met elkaar onder begeleiding van de organisatie. We hebben voor de kinderen daar ook wat limonade te drinken.
In de kinderhoek zijn allerlei materialen aanwezig die de kinderen kunnen gebruiken om samen te spelen of alleen te knutselen of te lezen.

Overige informatie

Uitgangspunt is dat het evenement volledig door vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt. Het evenement wordt gesteund door Ligfietsvereniging NVHPV.

Je kunt de organisatie bereiken via cyclevisionorganisatie@ligfiets.net