Kamperen, camping

This information is outdated, we are working on 2013 info

Er zijn echter geen beperkingen meer ook campers en caravans kunnen we op een verhard terrein kwijt. Er is echter voor caravans of campers geen stroom, water of vuilwaterafvoer. Er zijn wel toiletten, water en douches uiteraard gewoon beschikbaar op het terrein zelf.


Als u niet wilt kamperen, als alternatief is het Hotel Lelystad Airport.
Dit jaar is er voor het kamperen geen inschrijving vooraf nodig. Wel melden en betalen ter plekke. Er is ruimte genoeg voor iedereen.
Kosten: 4 euro per persoon per nacht en 2 euro per kind per nacht.

Maaltijden

Midland biedt de mogelijkheid in het restaurant te eten. Maaltijden zijn ter plekke te koop.
De maaltijden hoeven niet meer op een bepaalde tijd te worden gebruikt. Op ieder moment van de dag kunnen mensen gaan eten wat ze willen. Het avondeten begint dus niet meer voor iedereen om 19.00 of ontbijt om 7.00. De catering in de hal van racetoren van Midland circuit geeft de hele dag faciliteiten om iets te gebruiken.

Activiteiten Grote Kantine

Gelieve vooraf inschrijven voor maaltijden en hebben we een aantal maaltijden "geblokkeerd" die voor de vrijwilligers apart worden gehouden (melden bij entree, werken met tegoedmuntjes). Er zijn een beperkt aantal maaltijden beschikbaar
Please register for meals, we have limited stock of meals. If you have registered beforehand you will be sure that there is a meal for you. Registration can be made during breakfast or during dinner times the day before. There will be reserved meals for volunteers.Vrijdagavond, 16.45 tot 19.30 warme maaltijd
prijzen maaltijd 13,00 euro pp
70 xnasi kip in sate gehaktballetjes in zoet zur Atjar en kroepoek 20 x vegetarische nasi,vegetarische balletjes in pindasaus Ei omelet in zoet zure saus , rauwkost,atjar en kroepoek

ZATERDAG/SATURDAY

ontbijt zaterdag 7.30 tot 9.00

Losse prijzen
uitsmijter 7,00 ham kaas
broodje kaas of ham 2,50
pistolet kaas of ham 3,00
bijeenkomst geocachers 9.30, vooral koffie en thee, geen eten
9.30 opening kinderhoek
avondeten zaterdagavond 16.45 tot 19.30 warme maaltijd
prijzen maaltijd 13,00 euro pp
130 x spaghetti bolognaise,macaroni carbonara,penne regata Italiaanse rauwkostsalade en pastasalade 20 x spaghetti in tomatensaus macaroni Carbonara,penne regate Italiaanse rauwkostsalade en pastasalade

ZONDAG/SUNDAY

ontbijt zondag 7.30 tot 9.00

Losse prijzen zie hierboven

bijeenkomst geocachers 9.30, vooral koffie en thee, geen eten
9.30 opening kinderhoek
Vrijwilligers
Vrijwilligers krijgen hun maaltijden geheel vergoed als ze zich een dag inzetten en een tegemoetkoming als ze een halve dag meewerken. Meer info op de vrijwilligerspagina.

Overige informatie

Uitgangspunt is dat het evenement volledig door vrijwilligers mogelijk wordt gemaakt. Het evenement wordt gesteund door Ligfietsvereniging NVHPV.

Je kunt de organisatie bereiken via cyclevisionorganisatie@ligfiets.net

Eerst even het hotel, er is een hotel op steenworp afstand, hotel Lelystad Airport die gewoon goede voorzieningen heeft.

Midland Circuit

Het Midland Circuit heeft twee kantines, een met een capaciteit van 200 personen vlak na de hoofdingang aan de linkerzijde. Die kantine gaat tijdens het weekeind open voor het ontbijt en avondeten.

Bij de racecontroletoren zit ook nog een kantine die altijd tijdens evenementen open is, capaciteit ongeveer 60-70 mensen. Er is een voortreffelijke kleine kaart met allerlei soorten broodjes. Buiten de kantine komt een grote snackwagen.
De kleine kantine wordt ook het punt voor de vrijwilligerscatering en coordinatie.
Het Cycle Vision organisatie comite heeft een grote wagen met maar liefst 10 douches gehuurd en ook een paar wasbakken. Toiletten en douches zijn dag en nacht open. Het terrein zelf, dus de toegangshekken gaan wel dicht tussen 23.00 tot 6.00 en worden alleen geopend op verzoek bij de organisatie.

Er is dit jaar enorm veel ruimte op semi verhard terrein, dus caravans en camper bezoekers krijgen keuze uit meerder opties er kan vlakbij de baan worden gestaan, of rustig tussen de bomen achterop het terrein.

Tenten kunnen we meerdere tientallen van kwijt in een aantal graskanten, met een beetje inschikken zoveel mogelijk. Mensen die meerdere nachten komen kunnen vrijdag zeer waarschijnlijk gewoon terecht. Voor zaterdagnacht wordt het middenterrein van Midland gebruikt. Daar is kamperen/overnachten toegestaan tussen 18.00 tot 8.00. Na 8.00 kunnen kampeerspullen bij campingbeheerders in bewaring worden gegeven.

Mensen die veel ruimte willen, liefst stroom enzovoort hebben kunnen uiteraard op camping Het Oppertje in Lelystad terecht (ongeveer 15 kilometer).