Droevig nieuws

Gepubliceerd op

Met verslagenheid hebben we kennis moeten nemen van het overlijden van Erwin de Vries. Dit is vanavond op de blog van zijn maatje Wilco bekend gemaakt.



Wie graag afscheid wil nemen van Erwin en wil condoleren, kan dit donderdagavond a.s. van 20.00 - 20.30 uur doen, in het uitvaartcentrum van Dunweg Uitvaartzorg, Achterweg 42 te Hoofddorp. Op vrijdag zullen zijn naasten in besloten kring afscheid van hem nemen.

Wie niet in staat is om op donderdagavond te condoleren, kan dit wellicht op het blog van Wilco doen.

Eerbetoon

Bij nader inzien vindt Claudia een erehaag van velomobielen, zoals door Cees in een reactie op het blog van Wilco werd voorgesteld, toch een mooi eerbetoon. Dus voor wie donderdag met velomobiel aanwezig is: kijk even waar je het beste kunt aansluiten.

Reacties

harwig op ma 14 jan 2019 om 23:42

Dat is heel droevig nieuws. Ik heb Erwin niet gekend, maar als velomobilist voel ik erg mee met de nabestaanden en al de andere ligfietsers die hem wel gekend hebben.
Natuurlijk wens ik alle naasten en nabestaanden alle sterkte toe bij het verwerken van dit tragische ongeval.

Roodpetje op di 15 jan 2019 om 07:17

Wat een ontzettend verdrietig nieuws. Ik heb Erwin leren kennen toen ik hem fotografeerde voor de campagne van de Fietstelweek. Een ontzettend aardige en optimistische persoon, waarvan je wil dat er nog veel meer van rondlopen.

Alle familie en naasten heel veel sterkte met dit enorme verlies.

Joppe01 op di 15 jan 2019 om 08:39

Inderdaad droevig nieuws, temeer omdat het zo kort komt na het overlijden van een andere fervente ligfietser met name Peter Jast, (die reed met een witte Milan). Hij was ook net als Erwin aanwezig bij het ligfietstreffen in Axel 2018 en o.a. mijn fietsmaatje was tijdens verscheidene CMBR's in Antwerpen. Hij overleed op 31/12/2018.

hannekehovens op di 15 jan 2019 om 10:48

jeetje wat verschrikkelijk. Heel veel kracht en sterkte voor de nabestaande

khoek op di 15 jan 2019 om 19:39

Heel veel sterkte en gecondoleerd met dit grote verlies

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.