Paastreffen 2024

De 24e editie van het Paastreffen vindt plaats op een scoutingterrein nabij de historische stad Deventer. De faciliteiten zijn wat primitiever dan we gewend zijn maar daar staat tegenover dat we kamperen midden in de natuur in een water- en bosrijke omgeving.


Start: Vrijdag 29 maart 2024
Locatie: Schalkhaar, Grondhuisweg 6
Meer info: Rembrandt Bakker

Net als vorig jaar was het vinden van een geschikte locatie geen appeltje-eitje. Na vele vruchteloze contactpogingen moesten we concluderen dat de vertrouwde locatie bij Harskamp niet langer tot de mogelijkheden behoort. Vervolgens hebben we een groot aantal alternatieven onderzocht:
  • Kampeerboerderijen met groepskeukens zijn er veel, maar de prijs per nacht komt dan op 25-30 euro pppn te liggen. Harskamp was echt een uitzondering op die regel. We durfden deze stap niet te wagen. 
  • Groepskampeerterreinen bieden vaak wel bescherming tegen regen in een schuur of tent, maar niet tegen koude, en binnenslaapplaatsen zijn er niet. 
  • Scoutinggebouwen zijn soms in het Paasweekeinde te huur. Deze hebben vaak vrij minimale voorzieningen, en geen plaats voor campers of caravans.

Zoals gezegd hebben we gekozen voor de laatste optie, omdat we denken dat we het hier toch echt wel supergezellig kunnen hebben. We zijn bezig met het uitwerken van maaltijdopties en toertochtvarianten, de inschrijving opent eind januari.
Zie de website van scouting vereniging LOAAH voor details. Er is een groot kampeerveld en er zijn twee lokalen waar we binnen kunnen zitten. Een van de lokalen kan na 10 uur 's avonds gebruikt worden om in te slapen op eigen matje.
Wil je heel graag in een camper of vouwwagen deelnemen, neem dan even contact op, misschien is er toch iets mogelijk.

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

CCGimmick op vr 12 jan 2024 om 21:35

Goeie actie Rembrandt.

MarkJRullens op di 06 feb 2024 om 13:54

Weer lekker endje fietsen, goed geregeld weer!
(Nu alleen het weer nog 🤔)

raymonds op di 20 feb 2024 om 09:14

In de tekst staat dat de inschrijving eind januari geopend wordt. Inmiddels gaat het alweer richting einde februari en is het nog niet mogelijk om in te schrijven.

Ik ben inmiddels een beetje met een heen en terugweg aan het spelen (Paastreffen en regel 17k, nog in ontwikkeling). Er zullen wel wat klimmetjes inzitten, dat vind ik leuk.
Wie vrijdags of zondag wil aanhaken, stuurt maar een berichtje.