Puzzelen met foto's

Gepubliceerd op

Nieuw:

Nu ook met Internet Exploder.

Om jullie nog meer te stimuleren foto's op ligfiets.net te sturen.
Wordt van iedere foto die geplaatst wordt automatisch een schuifpuzzel gemaakt.
Als voorbeeld de puzzel van het NVHPV logo die ik bij dit bericht hebt geplaatst.

Op ligfiets.net is het mogelijk om bij ieder nieuwsbericht en evenement foto's te zetten. Ook de clubs hebben de mogelijkheid om foto's te plaatsen. Tot nu toe wordt hier relatief weinig gebruik van gemaakt. Daarom is besloten om het extra leuk te maken om foto's te plaatsen door deze foto's direct om te zetten in een schuif- of kleurenpuzzel.

Deze puzzels zijn volledig configureerbaar. Het aantal blokjes is aan te passen. Voor de schuifpuzzel is de plaats van het lege blokje is instelbaar. Bij de kleuren puzzel is het aantal kleuren te kiezen. Ook kun je aangeven of je wel of geen rand om de blokjes wil hebben. Rechtsonder op de puzzelpagina staat een link. Deze link geeft de puzzel zoals deze op het scherm staat en is dus te gebruiken om je vrienden naar de puzzel van je leuke foto te verwijzen.

Door de komst van de ik weet niet hoeveel megapixels camera's zijn we genoodzaakt geweest te grote foto's te verkleinen naar een formaat dat ook voor modem gebruikers acceptabel is, verder blijkt het "opknip" programma niet goed overweg te kunnen met transparante plaatjes.


Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.