Nederlands English Français Deutsch
Gereedschap

Cycle Vision laatste nieuws

Gepubliceerd op 29 mei 2003 00:00 (33 keer bekeken) 0Reacties

Langzamerhand wordt het stil op internet, een aantal sites zijn al gesloten of even afwezig door het komende evenement. www.velovision.co.uk hoopt lezers te spreken op het evenement, en geeft nog even wat leuke pr weg. Ligfiets.net schrijft nog even door en de redactie zal tijdens het evenement proberen wat schaarse tijd vrij te maken voor nieuwsbericht. Uiteraard gebeurt alles op het evenement zelf, dus feitelijk zal iedereen er zelf naartoe moeten. Gelukkig heeft het blad Ligfiets& al een deel van haar inhoud aan het evenement gewijd, hierdoor krijgen de twijfelaars misschien toch wat inspiratie. In het uitgebreide bericht nog wat argumenten om toch te komen.

Uiteraard is het voortreffelijke weer een voordeel. Het is prachtig op het terrein en zeer goed toeven, daar zullen we voor gaan zorgen.
Te zien is er genoeg. Het nieuwe wedstrijdregistratiesysteem wordt ingezet. Waarschijnlijk op grote plasma schermen worden uitslagen getoond en meer dan ooit zijn de resultaten inzichtelijk en wordt het commentaar hierdoor verbeterd. De commentatoren worden waarschijnlijk weer bijgestaan door Brechtje Daams die vorig jaar niet, maar dit jaar wel aanwezig is. Zij kan met jarenlange ervaring op gebied van wedstrijden de luisteraar boeien. Maar natuurlijk zijn de mensen die vorig jaar ook commentaar gaven nu ingewerkt, zij zullen zeker zijn gegroeid in hun nieuwe “functie”.

Dan hebben we nog het nieuwe lezingenprogramma, er komt een aanvulling op dit programma Ruud Korteling is met zijn partner Dagmar Benningsen in Zuid Amerika wezen fietsen. Hij vult het programma later op de dag aan. Ter plekke zal ook het programma worden gepresenteerd zodat niemand dat hoeft te missen. De lezingen vinden plaats in het RDW gebouw achter de tent waar vroeger de wedstrijdinschrijving was.

De wedstrijdrijders kunnen zich aan de zijkant van de tent naar de wedstrijdinschrijving begeven. In de beurstent dus, maar in de tent is nog meer te vinden. De zelfbouwers roeren zich door een leuke oplossing om zelf een bagagekar te maken, simpel en met weinig kosten kun je de bagagecapaciteit van je ligfiets vergroten. Verder zijn de zelfbouwprojecten van velomobielbouwers te bewonderen. Ideetjes en oplossingen, deze technische mensen staan voor niets.

Het probeerparcours, een van de belangrijkste trekpleisters van Cycle Vision, wordt anders opgesteld. Zij krijgt meer ruimte en een verdeling in gevorderden en beginners. Meer fietsen kunnen zo beter worden geprobeerd.

Eigenlijk valt het de redactie op dat de sfeer, de leuke momenten en de algemene indruk niet in woorden zijn te vatten, dus rest maar een conclusie…

We zien elkaar daar.

Zie ook:

Redactie

Reacties (0)