Nederlands English Fran├žais Deutsch
Gereedschap

Vakantieverhalen

Gepubliceerd op 17 september 2004 00:00 (29 keer bekeken) 0Reacties

Op fietspad.nl is een nieuwe rubriek vakantieverhalen. Uiteraard is ook op ligfiets.net een overzicht van reizen en verder is op deze verzamelpagina een heel aantal links te vinden. Er is ook nog een vereniging voor wereldfietsers. Op deze duitse pagina is heel inzichtelijk een overzicht te vinden van tochten, leuk met de wereldkaart!

Uiteraard hebben de lezers van ligfiets.net verslagen kunnen lezen van de redactie, die online verslag deden van de Eco trip Northumbria 2004.
In het bericht over vakantiefietsers van juni is de site van Sus en Nieke genoemd, we lazen op Hpv.be dat ze terug zijn, op hun site meer info.
Ligfietsers maken vaak van het bezoek aan een beurs of bijeenkomst hun fietsreis (dan hebben ze meteen een reden om een lange afstand te fietsen), op deze duitse site is daarover iets te lezen, ook de velomobielentreffen en op dezelfde site een reis naar Noorwegen.
Eerder schreven wij over op vakantie gaan met de fiets, meer informatie over vakanties op de ligfiets is te vinden op ligfiets.net, bijvoorbeeld bagage, en deze bagagelink, vervolgens de tassen

Redactie

Reacties (0)

Ligfiets.net 2.0

Inhoud website

E: redactie@ligfiets.net

Techniek website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
Meer informatie
Lid worden en opzeggen