M5 ligfietsen CMPCT CrMo

Met de CMPCT heeft M5 als enige fabrikant succesvol het ligfietsconcept met dat van vouwfiets weten te combineren. 

De CMPCT is binnen 10 seconden opvouwbaar tot een handzaam pakket (80x80x35 cm) waardoor deze gratis in de trein is mee te nemen.

Daarnaast zijn racefietssnelheden op de CMPCT geen utopie. Deze efficiëntie gecombineerd met het hoge comfort maken de CMPCT tot de ideale reisgenoot.

Zithoogte : 53 - 57 cm.

 Prijsindicatie: € 2.150,00

Deze fiets is (mogelijk) te koop bij een van de volgende dealers:

Ervaringen

paulheyndrickx op wo 04 sep 2013 om 21:19

Sinds voorjaar 2009 heb ik een CMPCT in mijn bezit. Precies kleur en model van bovenstaande foto. Opvouwbaar, dat wel, maar zeker niet in de spits mee te nemen op de trein. Daarvoor is hij opgevouwen toch wel wat te groot. De kofferbak van de auto is wel haalbaar en daar heeft hij al meermaals in gelegen. Handig als je verwacht of onverwacht een lift nodig hebt. Op de CMPCT met 451 wielen zit je - naar ligfietsnormen - vrij hoog. Je hebt een goed overzicht en je kan een praatje maken met de rechtop fietsende medemens. Ik heb een aantal wijzigingen aangebracht aan de fiets. Zo zitten er nu 406 wielen in wat het conflict tussen voorwiel en trapper wat verkleint. Het voorwiel heeft een rollerbrake en dynamonaaf. De fiets heeft nu constant licht wat hem nog meer geschikt maakt voor wat ik ermee doe: kortere ritten van functionele aard. PVC-spatborden en een ventisit verhogen het comfort.

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.