Maia Bikes & Trikes

Maia bikes & trikes is dé fietsenwinkel in Zevenbergen. Wanneer u op zoek bent naar de beste E-bikes, Trikes, Tandems of Ligfietsen bent u bij ons aan het juiste adres.


Adres Zuidhaven 29
4761 CR Zevenbergen Nederland
Telefoon +31(0)168 - 371 6712
Website https://www.maia.nl
Openingstijden
Maandag   gesloten
Dinsdag   09:00 - 17:00
Woensdag  09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag   09:00 - 17:00
Zaterdag  09:00 - 17:00
Zondag    gesloten

Maia bikes & trikes is dé fietsenwinkel in Zevenbergen. Wanneer u op zoek bent naar de beste E-bikes, Trikes, Tandems of Ligfietsen bent u bij ons aan het juiste adres. Maia bikes & trikes heeft een ruim aanbod aan fietsen die voor een grote doelgroep toegankelijk zijn. Met veel passie en liefde voor het vak helpen wij u graag met het vinden van de fiets die het beste past bij uw wensen en situatie. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en alle kennis in huis om u te voorzien van de juiste informatie en het beste advies. Daardoor is Maia bikes & trikes al jarenlang dé fietsspecialist in Zevenbergen en omstreken! Hiernaast hebben wij een volledig vernieuwde werkplaats waar we uw fiets graag het beste onderhoud geven.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om te kunnen fietsen. Deze manier van vervoeren brengt u niet alleen maar van A naar B, het is ook nog eens gezond én leuk om te doen! Met fietsen verbrand u namelijk meer calorieën dan u denkt. Dit kan zelfs oplopen tot 500 calorieën per uur! Kom op de gaafste plekken ter wereld, maak de mooiste herinneringen en fiets de prachtigste routes, ongeacht uw fysieke of mentale gesteldheid. Gegarandeerd fietsplezier met de fietsen van Maia bikes & trikes!


Merken

Volgens de gegevens van Ligfiets.net heeft deze winkel producten van de volgende merken: