Spezi verhuizing

Gepubliceerd op

Gisteren hebben we het al genoemd in het vrijdagbericht, de bekende beurs Spezialradmesse (Spezi) verhuist vanuit Germersheim naar Lauchringen/Baden-Württemberg. De beurs was altijd een behoorlijke reis maar dat wordt nu toch nog ietsjes verder. De redactie vindt deze beurs zeker een reis waard en we hebben uiteraard even gezocht naar wat meer informatie.

Er is nog niet zoveel informatie te vinden online maar toch weet Recumbent.news er een leuk verhaaltje over te schrijven en publiceren ze het persbericht van de organisatoren. In het artikel wordt genoemd dat het wat compacter zou kunnen maar toch groter zou kunnen groeien. Zodra er meer nieuws komt over het het evenement zullen we hierover uiteraard op ligfiets.net publiceren!

Het zou fijn zijn als de beurs weer doorgang kan vinden, ons laatste bericht in 2020 noemde nog een nieuwe datum 2021 maar uiteindelijk is de beurs een aantal jaren niet doorgegaan helaas. 


Reacties

TheoVelomobiel op wo 05 okt 2022 om 15:39

Ik ben bang dat wij de 1,5 x langere afstand teveel vinden om nog op deze beurs te gaan staan. We konden het net in 1 dag rijden. Heel jammer.
Wij houden ook rekening met de CO2 uitstoot die een deelname inhoudt.
Ja, erheen fietsen kan natuurlijk ook, als je er een volle week voor uittrekt en alleen met de fiets die je rijdt gaat exposeren... ook niet ideaal :-)
Een Spezi achtige beurs ergens in de Benelux of Ruhrgebied zouden wij toejuichen

Groet Velomobiel.nl

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.