Cycle Vision 23-24 september: schrijf je nu in

Gepubliceerd op

Nog 4 dagen om in te schrijven met T-shirt, daarna alleen nog zonder. Verder hieronder nieuws over een aantal bijzondere fietsen die aanwezig zullen zijn, kamperen bij camping Blauhek, en het herfsttreffen.

Inschrijven met T-shirt

Het appelgroene T-shirt wordt uitgevoerd in een sneldrogende stof, die je dus lekker vaak aan tijdens het sporten, en wordt aangeboden voor 5 euro, de helft van de kostprijs. Beschikbaar als je inschrijft op/voor 4 september 20:00. Inschrijven doe je hier (na inloggen met ligfiets.net account): https://ligfiets.net/events/4437
Verdere informatie over het programma vind je in datzelfde agendabericht.
Een probleem met de inschrijving is nog dat de betaalmodule op de vernieuwde ligfiets.net niet werkt. Je ontvangt na inschrijving een verzoek om via iban te betalen.

Bijzondere fietsen
- Piet Kunis komt met het prototype van de Different, op zondag 25 september kun je hierin een testrit maken. Ook de moeder der achterwielstuurders, de Velayo, zal even aanwezig zijn.
- De nieuwe Tuna van Intercitybike (zie eerder vrijdagbericht) is eveneens aanwezig, Ymte zal er de races mee rijden en wie net zo lang is als Ymte kan er tussen de races door een testronde in rijden.
- De Snoek XL is helaas nog niet gereed, maar Matthias zal in de gewone Snoek trachten zijn titel van vorig jaar te prolongeren.
- Of ook de Bulk present zan zijn is op dit moment nog niet bekend.
- Er komen twee deelnemers uit Litouwen met fietsen van het merk specbiketechnics.

Kamperen en catering
Dit doen we bij de gezellige boerencamping Blauhek, strategisch gelegen tussen de twee racelocaties.. Reserveren doe je via https://www.blauhek.nl/aanvraag-form/, onder vermelding van 'groep ligfietsers'. We hebben ook een cateraar gevonden met het motto "taste the caribbean". Je kunt de maaltijd hier bestellen en deze wordt zaterdag om ca. 19:00 op de camping geleverd.

Hersttreffen
Deze extra editie van Cycle Vision vervangt wat de KaToCo betreft voor dit jaar het herfsttreffen. Kom gezellig mee kamperen of zet je in als vrijwilliger. Of doe mee aan de 'commuter' races, deze zijn speciaal voor de minder fanatiekelingen. Vrijwilligers van eerdere edities ontvangen per email een uitnodiging om opnieuw een taak uit te voeren.

Reacties

lighans op za 03 sep 2022 om 12:54

Komt er nog een formulier voor vrijwilligers?

Alvast bedankt.

MarkJRullens op vr 09 sep 2022 om 13:44

Vrijwilliggers kunnen zich bij mij aanmelden via:

vrijwilliggers_cyclevision@ziggo.nl

Vergeet ook niet dat je je kan opgeven voor een smakelijke maaltijd van Callaloo Hoek op zaterdagavond!

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.