Velomobile World Alpha 9.2

De basis voor de Alpha 9.2 is niet zoals je zo verwachten de Alpha 9 (A9), maar de M9. De A9.2 is voor mensen tot 2,10 meter met meer keuzes voor de cranklengte.
Het chassis van de A9.2 staat 4 cm hoger waardoor ook de koplamp hoger staat, en de voorkant is met 6 cm verlengd (t.o.v. de M9). Door de instapruimte 5 cm naar achteren te verplaatsen biedt de A9.2 veel ruimte voor zeer lange rijders. Ook de armpositie is voor degene met tankbesturing veel comfortabeler (ook met bovenstuur verkrijgbaar). Door het achterwaarts plaatsen van het zitje is er ook meer druk op het achterwiel. Het serviceluik is met 2 cm verlaagd voor betere bereikbaarheid tijdens onderhoud.
Door zijn "imposante" uiterlijk is de A9.2 goed zichtbaar in het wegverkeer, maar de aerodynamica wordt er nauwelijks door beïnvloed. Vooral met de nieuwe motorkap is het een waar genoegen. Een beslagen voorruit behoort tot het verleden. Zelfs bij lage snelheden is geen beslaan te verwachten. Dat is momenteel uniek.

Bij bestellingen vanaf 20 februari 2023 wordt standaard een kap meegeleverd , die standaard wordt  voorzien van een ruitenwisser, gemaakt door Daniel Fenn (kies YES bij Hood Option in de Configurator).

 Prijsindicatie: Vanaf € 11.900,00. 

Specificaties:
 Lengte: 2,66 cm
 Breedte: 80 cm
 Hoogte: 93 cm
 Gewicht: 24 kg

Ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen met deze fiets geschreven.

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.