AZUB BIKE Azub 4

Een vervolg op de Azub 2.x en de Azub 3.x is de Azub 4.x
Ook bij dit model staat de x weer voor het type afmontage.
Zo is de 4.1 de eenvoudigste afmontage (al leverbaar onder de 1000 Euro) en de 4.ddFS heeft een Dual-Drive versnelling met 3x9 versnellingen en volledige vering.
Overigens zijn de prijzen op onze internetsite inclusief alle standaard opties zoals bagagedrager, lichthouder, standaard en spatborden.

Prijsindicatie: vanaf ong. 900 Euro

Deze fiets is (mogelijk) te koop bij een van de volgende dealers:

Ervaringen

(Niet langer geregistreerd) op vr 16 dec 2005 om 00:00

Azub 4 ligfiets Enige tijd geleden heb ik besloten de Azub 4 te gaan gebruiken voor mijn woon-werkverkeer. (50km heen en terug). Het is mijn eerste ligfiets. In een testverslag van de Azub 4 las ik dat dit niet de snelste ligfiets is maar wel een erg comfortabele. De eerste 100 kilometer heb ik moeten wennen aan het fenomeen ligfiets en aan het onderstuur. Inmiddels durf ik weer met één hand te fietsen en kan ik gemakkelijk manoeuvreren in kleine ruimtes. Mijn Azub 4 is uitgerust met een DualDrive 21, een instelbare zitting (IPS), een hoofdsteun, spatborden, bagagedrager en verlichting. Hiermee is de fiets inderdaad erg comfortabel. De hoofdsteun voorkomt een stijve nek en de instelbare zitting draagt bij aan een ontspannen rijgedrag. Het enige minpuntje is de lamp die ik er heb bijgekocht. Deze LED verlichting geeft niet voldoende licht in deze donkere winter. Azub biedt betere verlichting aan en ik kan iedereen die vaak in het donker fietst adviseren hierin te investeren. Op de bagagedrager heb ik een standaard Nederlandse fietstas liggen en dit werkt uitstekend. Ik kan mij spulletjes meenemen. Echter, teveel gewicht op de bagagedrager zorgt ervoor dat de Azub in het stuur wat aan stabiliteit verliest. Daar ik dacht dat de fietspaden in Nederland altijd perfect zijn heb ik gekozen voor een niet-verende voorvork. Inmiddels weet ik dat de fietspaden niet zo perfect zijn en heb ik een beetje spijt van deze keuze. Waarschijnlijk zal ik t.z.t. ook aan Azub vragen mij alsnog een verend exemplaar toe te sturen. Al met al een heerlijke fiets waarop comfortabel vele kilometers kunnen worden afgelegd. Wat mij betreft een echte aanrader C. Bonebakker

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.