AZUB BIKE Azub 2.x

Azub 2.x serie
Diverse afmontage mogelijk; volgeveerd (voor en achter) of met een starre voorvork.
Een van de speciale onderdelen is de sterk verstelbare zitting: traploos van hoog naar laag, van bijna zittend naar liggend, in enkele seconden ook onderweg.
Verder is het stuur in hoogte en plaats instelbaar en zijn diverse bagagedragers te plaatsen, zowel ongeveerd als meegeveerd met de zitting.
Onderstuur of bovenstuur mogelijk

Prijsindicatie: vanaf 863 Euro inclusief BTW

Deze fiets is (mogelijk) te koop bij een van de volgende dealers:

Ervaringen

NICOGLC op vr 26 mrt 2004 om 00:00

Tijdens de Ecotrip 2003 heb ik de gelegenheid gehad met deze fiets een uitstapje naar Harlingen te maken. Omdat mijn eigen fiets in Franeker met een lekke band stond en we op punt van vertrekken stonden mocht ik de Azub lenen. Dan merk je meteen het voordeel van de makkelijke verstelling van de stoel. In een oogwenk stond ie voor mij in een goede stand. Daarna wegrijden en meteen de ochtendspits in. Ik ben eigenlijk alleen gewend aan mijn Alleweder, maar de Azub wende snel.(De stoel stond vrij rechtop). Indruk: comfortabele fiets dankzij de soepele vering. Op de terugweg was ik al zo met de fiets vertrouwd geraakt dat de stoel wat platter kon. Dat ligt toch wel beter. Een echt snelle fiets wordt het niet, maar wel fijn voor toertochten. Alleen jammer dat sommige kabels er wat slordig bij hingen. Dat moet netter kunnen!

Om een ervaring achter te laten, moet je eerst inloggen of registreren.