Homepages van ligfietsers 9

Gepubliceerd op zo 04 apr 2004 om 00:00

In het uitgebreide bericht interessante zelfbouwlinks en meer dingen die mensen op hun homepages zetten

Een accuverlichting die lange tijd meegaat lijkt bij een aantal fietsers nodig te zijn http://www.ligfiets.net/zelfbouwer/project.php?project_nr=35 Geeft een oplossing van Menno Tillema met een grote accu.
Accu op 12 volt op een velomobiel is te vinden op de site van Paulus den Boer, http://www.ligfiets.net/zelfbouwer/project.php?project_nr=73 en zijn algemene pagina over knipperlichten http://www.ligfiets.net/fotoboek/fotoboek.php3?id=13

Michel Lemaitre heeft een franstalige pagina. Wel leuk zijn hier de bevestigingen van GPS http://users.swing.be/m.lemaitre/gpsbents.htm en zijn comfortverbeteringen http://users.swing.be/m.lemaitre/accessoireconfort.htm helaas alles zoals geschreven in het frans.
Een andere buitenlandse site is die van Nick Kram, volledig noors: http://wwwserv2.iai.fzk.de/~wieland/nhpv.html
Misschien geen comfortverbetering, maar wel mooie oplossingen zijn te vinden op http://www.ligfiets.net/fotoboek/fotoboek.php3?id=1602

Meer dingen op een aan de fiets? http://home.hetnet.nl/~rene_bernadet/frameset.htm?navboven.htm&rene/rene_nav.htm&rene/rene_titel.htm&rene/rene_thuis.html geeft het antwoord.
Bagage, verlichting enzovoort komen ook aan bod op de pagina van Robert Lammerts
http://people.zeelandnet.nl/lammerts/
Eerder kwam een son dynamo al aan bod, ook Robert heeft een schakeling gemaakt. http://www.ligfiets.net/zelfbouwer/project.php?project_nr=108

De site van Steven en Hillary Staples is al eerder aan bod geweest, maar hij blijft leuk, ze hebben hun lesbordjes achterop http://www.ligfiets.net/fotoboek/fotoboek.php3?id=679 zodat andere weggebruikers blijkbaar van alles van ze kunnen verwachten. Op de homepage trips voor een vakantie naar Noorwegen.
Zij zijn enthousiast om zonder auto op vakantie te gaan. Theo de Gruiter stelt de norm nog even verder http://www.ligfiets.net/fotoboek/fotoboek.php3?id=27 op zijn site Zonder Auto Kan Het Ook.
Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.