Ingelaste ALV

Gepubliceerd op

Op 9 december a.s. zal een ingelaste online algemene ledenvergadering plaatsvinden.

Deze ALV vindt plaats in verband met nieuw aan te schaffen tijdmeetapparatuur. Meer info in de agenda.

Reacties

NoStress op zo 10 dec 2023 om 10:08

Nou ik moet zeggen het was een hele ervaring.
Gelukkig weet ik ook hoe NVHPV vergadering IRL gaan, dat was digitaal niet veel anders wat betreft verloop, informatie en inhoud.
Heel interessant te horen wat er allemaal al niet aan voorwerk gedaan is. Maar ook tijdens de vergadering was er nog veel zinnige input.
Heel goed dat aan te horen en mee te nemen.
Ook bij de stemming werd rekening gehouden met de reacties die onder de oproep in de agenda stonden. Zij stemde dus ook mee. Dat maakte het bereik van de vergadering best wel groot.

Wat ook ter sprake kwam was deze voor de NVHPV unieke manier van vergaderen met de leden erbij. Wat daarvan werd gevonden.
Wat mij betreft moet de gewone ALV gewoon, liefst een eigen dag, ergens gehouden worden in een gelegenheid. Ook voor een lekker ritje er heen en de sociale contacten.
Maar het is al vaker voorgekomen dat er een beslissing genomen moest worden door leden of, zoals met Covid, de omstandigheden moeizaam waren. Daarvoor is dit medium uitstekend geschikt gebleken. Of een combinatie van beide. Er waren op 2 locaties groepen aanwezig. Anderen personen waren niet in beeld. Of hun eigen geluid uit. Dat kan ook allemaal. Je kunt gewoon meeluisteren. Zelf geef ik de voorkeur gezichten te lezen en mijn eigen reacties ook te tonen. Wat je wilt. Je kunt het woord vragen met een handje. En nog meer opties. Grappig. Zelfs applaus.
Wat mij betreft mag het vaker gebruik van gemaakt worden indien nodig..
Mijn principes over dit soort vergaderen (mits niet te vaak) is behoorlijk bijgesteld na deze ervaring. 
Maar ik zou er niet mijn beroep van maken. ;-)

raymonds op ma 11 dec 2023 om 15:23

Ik kon er helaas niet bij zijn, omdat ik op de fiets zat. Worden de notulen per e-mail aan de leden verstrekt?

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.