BeND ter ziele

Gepubliceerd op

BeND het samenwerkingsverband bestaat sinds het afgelopen weekend niet meer. Dit gaat over de BeND-competitie, dus alleen het samenwerkingsverband stopt! De races gaan gewoon door (bij voldoende animo).

Hierna volgt een vertaling vanuit de tekst op het Liegeradforum:  De races in Aldenhoven waren de allerlaatste van de BeND-races. Matze (Matthias König) en ik (Jörg Basler - eisenherz) hebben besloten om te stoppen met het samenwerkingsverband, die we in 2015 samen met Ralf (Golanowsky) uit de grond hadden gestampt. Helaas was de belangstelling en de steun niet langer evenredig met de inspanningen.

Laat niemand het verkeerde idee krijgen.
De races zullen nog steeds plaatsvinden als de organisatoren er zin in hebben. [...]
Alleen de koppeling als serie (BeND - België-Nederland-Duitsland) zal niet meer bestaan.

Er zijn
verschillende knelpunten.
Zo was de communicatie soms (te vaak) helaas stroperig.
Eenvoudige verzoeken om een resultatentabel in
CSV-formaat (beschikbaar voor alle computergestuurde tijdmetingen) bleken een bijna onoplosbare taak.
Er werd van alles opgestuurd tot en met de foto van de afgedrukte starttabellen ... maar niet het CSV-bestand ... en alleen als er x-keer om gevraagd werd.
Ook de registratie via DropLimits werd altijd traag of helemaal niet gebruikt (zowel door de deelnemers als door de organisatoren).
En dan nu een punt van kritiek, waarvan ik (Jörg) hoop dat niemand het verkeerd begrijpt... Er was een gebrek aan topklasse tegenstanders in sommige races.
Op een gegeven moment moet je helaas toegeven dat je aan een dood paard aan het trekken bent... ook al geven we dat niet graag toe.

Finishvlag laatste BeND-wedstrijd. Het doek is gevallen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.