Vrijdagbericht

Gepubliceerd op

UFO, Velomobile World, LBR, overuren, Ben, te hard, uitslagen, wedstrijden, IRIS, zoekplaatje, goede berichten

Van Frankrijk naar Portugal

Een merkwaardige artefact met vier wielen en een carrosserie, legaal om op weg te circuleren, verraste de nationale politie toen deze over de Avenue van Feria in Zamora (P) reed.
Zie het verhaal in de La Opinión ('Nederlands')

Velomobile World

Er zijn deze week meerdere filmpjes van Velomobile World gepubliceerd.

Laidback Bike Report

Afgelopen zondag was Gary er weer met een nieuwe aflevering van het Laidback Bike Report, met o.a.:
  • LBR News Report-TransAm Bents, Waterford HPV Racing and Sandy Earl starts RAAM;
  • Katanga Tour and Test Riding;
  • Composite Products Tour in Slovakia;
  • DeltaTx-New Trike from HP Velotechnik;
  • Recumbent PDX Portland, Oregon Trike Shop Profile with Mel Birge and Janet Morgan.

Slijtage

Pé was terug van vakantie en had al enkele van zijn rondritten beschreven op zijn blog. Hij deed wat klusjes, en toen werd het stil op zijn blog. Zijn hart had bij zo'n klusje overuren gedraaid. Het hartritme is in het ziekenhuis gestabiliseerd tot normale waarden.
Wij hopen binnenkort weer van zijn blogs met vele rondritten te kunnen genieten.
Pé, beterschap! *

Ben thuis

Ben Parke is weer thuis (fb) na zijn rit met de Alpha W9 in Beieren. De W9 is nog nog niet gearriveerd (fb), maar thuis staan te katten en een Bülk te wachten. *

Te luide knipperlichtinstallatie?

Outty Outdoors, Richard, ergert zich aan de luide knipperlichtinstallatie. Nadat hij een paar dagen geleden zijn eerste bericht over de eerste indrukken van de Bülk geüpload heeft, en ons een blik erin toont, heeft hij drastisch ingegrepen.
Was er nou geen andere oplossing, zoals een weerstand in serie met de claxon?

Uitslagen zomercompetitie Nedereindseberg 

Afgelopen zondag werd onder grote hitte de zomercompetitie Nedereindseberg verreden.
De uitslagen staan, nog, niet op MyLaps, maar er staan hier foto's van de uitslagen van de snelle ronde, 1 uur criterium en het klassement tot nu toe.

Races in België

Zondag a.s. wordt op de wielerpiste in Beveren Waas (B) (of bij HPV Belgium) de snelle ronde en het 1 uur criterium verreden. De start is om 13 uur.

Dan is er zondag 9 juli a.s. in Lozen (net over de grens bij Weert) ook nog een kermiswedstrijd die meetelt voor BeND. Meer info via de website van HPV Belgium of op Facebook.

IRIS eTrike

Nadat we eerder dit jaar al eens over de IRIS berichtten, kregen we de afgelopen week een mail van Grant Sinclair, de drijvende kracht achter deze eTrike. Hij maakte ons erop attent dat er onlangs een persbericht verschenen is dat hij natuurlijk ook graag met onze lezers zou willen delen. Hierin valt onder andere te lezen dat de Podbike wellicht concurrentie gaat krijgen op de thuismarkt, gezien er al een IRIS-showroom is ontworpen voor een Noorse fietsdealer.

Zoekplaatje

Onlangs kregen we weer een erg leuk zoekplaatje binnen. Zelf wisten we, ondanks dat we ter plekke niet bekend zijn, de plek te vinden. Eerlijkheidshalve moeten we bekennen dat dit enkel was, omdat we wisten van wie we het onderstaande plaatje hadden gekregen. Met Google Lens is deze ook niet zo 1-2-3 te vinden, dus we hopen dat de lezers uit de buurt door de inzender zijn ingeseind om zich er de eerste week niet mee te bemoeien, zodat het voor de rest een leuke uitdaging is. Succes!

* Goede vrijdagberichten

Pé is weer thuis (fb).
Bij Ben is de Rote Rakete (fb) ook thuis gearriveerd.

Reacties

WimH op vr 16 jun 2023 om 13:15

Blijft mooi zo'n Milan SL. 

MichielAdriaan op za 17 jun 2023 om 20:33

@Wim: Maar het doet voor de inzittende niet wat een kniezit handbike doet. Ik heb er nu zelf ook 1! Blogbericht volgt later.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.