Nog heel even en de Spezi gaat van start!

Gepubliceerd op

de organisatoren zijn enorm enthousiast. Het weer wordt goed en de voorbereidingen zijn zo goed als klaar. Het gaat vanuit Ligfiets.net waarschijnlijk zelfs lukken om er verslagen van te maken!

Vanuit ligfiets.net komt er waarschijnlijk nog wel een verslag met foto's. Gelukkig zijn er wat aanmeldingen voor een verslag gekomen! Er komt dus nog zeker een verslag achteraf. Maar met betrekking tot de voorbereidingen tonen de organisatoren zich enthousiast. Ze schrijven:  "Weer
Het ging met vallen en opstaan, maar nu weten we het zeker: het SPEZI-weekend wordt regenvrij en zaterdag wordt het zelfs bloedheet!

tentenweide
De tentenweide voor het expositiecentrum ligt direct aan de prachtige oevers van de Wutach. De toiletwagen staat opgesteld en aangesloten, het weiland is wat oneffen, maar het gras is vers gemaaid en klaar voor gebruik.

nieuwe introducties
Het is nu al duidelijk dat we een geconcentreerde lading innovaties binnenkrijgen. Quadvelo heeft al zes gloednieuwe voertuigen de hal in geduwd en dankzij de grote stand kan HP-Velotechnik meer dan ooit presenteren, waaronder hun nieuwe speed trike met EU-goedkeuring die de première viert op de SPEZI. Voor een compleet
overzicht van merken, klik hier.

horeca en concerten
Naast een grote diversiteit aan fietsen heeft de SPEZI dit jaar ook veel ander vertier te bieden. Zeven verschillende eetkraampjes zorgen voor heerlijk eten, een grote bierwagen zorgt voor de dorstigen in de zon en de 14 meter lange bar in de katoenhal verwent je met verfijnde drankjes en fijne koffie. Op zaterdagavond om 20.00 uur trillen de snaren van de elektrische gitaar en sluit Bob D Crazy Rock af met goede oude rock.

Nog 24 uur te gaan
We kunnen niet wachten om de poorten in minder dan 24 uur te openen en duizenden mensen deze historische plek te zien overnemen. We kijken vooral uit naar het testparcours met directe toegang tot de standen van de exposanten. Geen enkele andere beurs heeft testen zo goed met de expositie geïntegreerd; deze opzet is hierin een wereldpremière.

Wat hier op het Lauffenmühle-terrein de afgelopen dagen is gebeurd, is echt indrukwekkend. Het is onmiskenbaar dat de SPEZI hier zal plaatsvinden en je voelt nu al het unieke, cultus- en verfrissende karakter van deze beurs. Na zo'n lange pauze kijken we enorm uit naar de 25e editie en naar uw bezoek!"

Reacties

twilwel op ma 01 mei 2023 om 17:31

Vond net een filmpje over de reis en aankomst bij Spezi van enkele velomobilisten: https://www.youtube.com/watch?v=JtiBUK4_Jlg

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.