Spezi nieuws

Gepubliceerd op

Nog heel even en dan is het zover! De Spezi beurs is een aanrader voor fietsliefhebbers. De eerste nieuwtjes komen inmiddels naar buiten en de laatste informatie is bekend!

Op de site van Velomobiel.nl lezen we dat de Snoek L op de beurs te zien zal zijn. En ook Velomobileworld laat op Youtube al wat van de inhoud van de beursstand zien. Waaronder de tank besturing voor de Bülk velomobiel, dat nieuws is door hen eerder gepresenteerd op 31 maart.

Ben je aan het twijfelen om heen te gaan? Op Recumbent.news is een leuke promo video te zien waar je de nieuwe locatie kunt zien maar ook sfeerbeelden van eerdere Spezi shows.

Wij zouden onze lezers ook willen vragen of er iemand is die naar de beurs gaat en iets kan kan schrijven of foto's kan maken om ons daarmee te helpen. Helaas is er niemand van onze relatief kleine redactie in de gelegenheid om heen te gaan. Meld je via redactie@ligfiets.net als je interesse hebt!

Het spezi team deelt de laatste info voor bezoekers:

SPEZI 2023 Lauchringen
29e + 30e april 2023


De tijd vliegt voorbij en er gaat geen dag voorbij zonder intensieve voorbereidingen voor de SPEZI. Zo komen we meteen bij de belangrijkste punten:


Andere exposanten

Zelfs op de laatste dag voor de inschrijfdeadline kwamen er nieuwe exposanten bij.
Inmiddels zijn dat er meer dan 80, en die presenteren op hun beurt bijna 120 merken. Op het gebied van velomobielen en bakfietsen hebben we kunnen groeien.
Er is de afgelopen drie jaar op technisch vlak veel gebeurd zonder SPEZI, dus de vakbeurs 2023 zal een geconcentreerde lading innovaties presenteren!

Testparcours

De eerdere problemen met aanvragen en vergunningen zijn opgelost en de organisatie kan de gewenste trajecten voor proefrijden gebruiken. Naast het testparcours met een lengte van 700 meter en een aftakking direct naar de standen van de exposanten, komt er een XXL-testparcours: over een afgesloten rijksweg over een lengte van 1,5 km en met maar liefst 80 hoogtemeters. Testrijden op talloze fietsen was nog nooit zo gemakkelijk en opwindend!

Een ongelooflijk lezingenprogramma

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: het lezingenprogramma van SPEZI dit jaar is ongelooflijk! Laat ons u meenemen op een reis van de woestijn naar het noorderlicht in de winter op de noordkaap en ervaar autobesparing tijdens de paneldiscussie Oberschwaben! hoe Kamerleden worden bijgepraat over het delen van bakfietsen!

Uitvinder laboratorium

Met trots presenteren we negen uitvindingen. Het uitgebreide uitvinderslaboratorium is nieuw geïntegreerd in de SPEZI-hal. Breng uw stem uit op uw favoriete uitvinding - de winnaar krijgt gratis standruimte op SPEZI 2024.

Online tickets en kassa
Voor het eerst in de geschiedenis van de SPEZI heb je de mogelijkheid om je ticket online te kopen. Ten eerste bespaart u zich een wachtrij bij de ingang en ten tweede is uw ticket geldig voor de Waldshut tariefvereniging. U kunt bijvoorbeeld gratis gebruikmaken van het openbaar vervoer van Bad Säckingen naar de SPEZI! Kaartjes koop je hier: spezialradmesse.de/ticket

De spoorlijn wordt herbouwd, wij breiden uit

We hebben niet veel contact kunnen krijgen met de lokale openbaar vervoer verantwoordelijken. Dus de bouw werkzaamheden die plotseling op het laatste moment bij Schaffhausen werden aangekondigd, kwamen voor iedereen als een verrassing. We hebben nu de pendelbus naar het treinstation van Waldshut aangepast door de route te verlengen, dus Bad komt uit Basel. Bv Aankomst per regionale express is nog steeds mogelijk. Daarnaast rijdt de SPEZI-shuttlebus nu ook naar het treinstation van Lauchringen. Op de belangrijke knooppunten is SPEZI-personeel aanwezig om ondersteuning te bieden. Alle informatie en dienstregelingen voor aankomst met de trein zijn te vinden op: spezialradmesse.de/anreise/#bahn

Carpoolen met twogo

Door de samenwerking met carpoolspecialist twogo kun je makkelijker dan ooit tevoren een rit naar de SPEZI aanbieden of zoeken: download de twogo-app, maak een gebruikersaccount aan en scan de QR-code om in de SPEZI-pool te komen. Met een twogo carpool mag u parkeren op de parkeerplaats Lauffenmühle direct voor ingang SPEZI west. Meer informatie en instructies vindt u hier: spezialradmesse.de/anreise/#auto

overnachting

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in het gemeenschapshuis voor overnachtingen als je een slaapzak mee brengt. Het tententerrein dat we direct aan de Wutach-rivier hebben ingericht, loopt ook vol - ook daar is de ruimte niet onbeperkt (ca. 100 tenten). Toegang en snel reserveren via: spezialradmesse.de/ticket

Live concert

Het gaat natuurlijk om fietsen. Maar de SPEZI is ook al jaren een ontmoeting, eigenlijk zelfs een festival. Vanwege ruimtegebrek is er tot nu toe echter geen uitgebreid aanbod na 18.00 uur beschikbaar. Vanaf nu is er heerlijk eten met een bar op de kermis en op zaterdagavond om 20.00 uur het eerste live concert in de geschiedenis van SPEZI! spezialradmesse.de/programma

Vriendelijke groeten en tot ziens,

uw SPEZI-team

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.