Van Raam introduceert Easy Color Inkt

Gepubliceerd op

Van Raam, Nederlandse producent van aangepaste fietsen, heeft een technologische
doorbraak bereikt met de ontwikkeling van de Easy Color Ink technologie. Deze innovatieve coating maakt het mogelijk om de kleur van de fiets te veranderen tijdens het fietsen.
Hoe werkt de Easy Color Inkt technologie en wat zijn de voordelen?

Met miljoenen microcapsules en elektrische signalen kunnen verschillende tinten en patronen worden aangestuurd, waardoor de fiets op elk moment van kleur kan veranderen.

Volgens Hein Visscher , Research & Development Manager bij Van Raam, biedt de Easy Color Ink technologie vele voordelen voor de gebruiker. "Het geeft je de mogelijkheid om de kleur van de fiets aan te passen aan je persoonlijke voorkeur of stemming, het biedt een manier om de fiets te laten opvallen in drukke verkeerssituaties, en het is een milieuvriendelijke oplossing omdat het geen extra materialen of verven vereist om de kleuren aan te passen."

Bekijk de Easy Rider Compact driewielfiets die verandert van kleur tijdens het fietsen op Youtube. https://youtu.be/emSEu7Aziqk

Silent smart display maakt kleurselectie mogelijk


De Easy Color Ink technologie werkt door middel van een speciale poedercoating, die op de fiets wordt aangebracht. Via het Silent smart display van Van Raam kan de gewenste kleur handmatig worden geselecteerd. Er zijn verschillende categorieën geprogrammeerd, zoals basic, disco en print, zodat er voor elke fietstocht een kleur of patroon naar keuze kan worden gekozen.

Met de Easy Color Ink technologie laat Van Raam opnieuw zien dat het voorop loopt als het gaat om innovatie op het gebied van fietsen. Gebruikers van de Easy Rider Compact driewielfiets kunnen binnenkort genieten van een unieke fietservaring met een persoonlijk tintje.

Reacties

johanvbenthem op za 01 apr 2023 om 08:57

Is dat een 1 april grap 

TheoVelomobiel op za 01 apr 2023 om 12:36

Ik twijfelde ook :-)
Zou wel gaaf zijn, een octopus fiets.

Belle op za 01 apr 2023 om 23:33

Maar ik wil juist dat ie rood blijft!

jack op zo 02 apr 2023 om 10:45

Ik zou zo'n combinatie met zelfreinigende lak  wel willen hebben...

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.