M5 staat open voor de toekomst

Gepubliceerd op

Op de site van M5 Ligfietsen stond recent een nieuwsbericht dat het bedrijf volgend jaar een andere koers gaat varen. Daarom hebben we even gebeld met de eigenaar en publiceren hier alvast wat nieuws over het bedrijf en de modellen fietsen die ze voeren.

Er zijn een aantal belangrijke onderdelen van het bedrijf. Zo is er het merk, de ontwikkeling van two spoke wielen, het pand enzovoort. We publiceren in dit artikel een korte samenvatting, een uitgebreider artikel verschijnt in Ligfiets&. Wil je meer lezen en meer afbeeldingen, wordt dan lid van de NVHPV en ontvang dan het gratis blad Ligfiets& met veel meer inhoud, tekst en achtergronden. Uiteraard is het voornemen om lid te worden in 2023 altijd een goed idee! Volg de link en laat je verrassen door ons prachtige blad!

Two spoke wielen Two Spoke (2-spoke.com)


De wielen zijn succesvol gebleken in recordpogingen. Het is echter binnen M5 een apart onderdeel en dit onderdeel wordt zeer waarschijnlijk overgenomen door een ander bedrijf.

Winkelpand


Door het stoppen van de winkel is het winkelpand niet meer nodig en dat zal worden verkocht. Om service en garantie te kunnen blijven leveren heeft M5 straks genoeg aan een werkplaats die inmiddels ook al is gevonden.

M5 merk en fietsen


De winkel wordt gestopt en inmiddels kun je op de bij het nieuws op de site van M5 onder de titel “Wintersale” al heel veel interessante aanbiedingen vinden.


Toch is het stoppen van de winkel en overdragen van de wielen nog niet een einde aan M5. Er is een enorme bron van kennis bij Bram die dit graag ook wil overdragen en bij wil gaan dragen bij een eventueel nieuwe eigenaar. Verder is natuurlijk de logistieke keten op orde, productie, assemblage en verkoop zouden naadloos over kunnen gaan. Er zijn mogelijkheden om de productie, ontwikkeling en verkoop van het bedrijf over te nemen. Uiteraard is het handigste dat zelf met het bedrijf kort te sluiten.  Zoals al in het begin van dit artikel staat is meer informatie ook te vinden in het blad Ligfiet&.

M5 Carbon highracer


Een uitzondering op het voorlopig stoppen van de productie van de diverse modellen vanuit het M5 gamma is de Carbon Highracer, deze blijft sowieso nog in productie en leverbaar. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.