Houd je hond uit de hal!!

Gepubliceerd op

In de tweede week van april zal Ligfiets& nr 2 op de mat vallen, tenminste wanneer je lid bent van de Nederlandse Ligfiets vereniging NVHPV. Ben je dat niet, dan mis je het volgende.
Een extra dik nummer met als opening een verslag van de voorjaarsbeurzen: de FietsRAI, de Oppadbeurs en de Fietsvankantiebeurs te Nieuwegein. Aankondiging van het naderende Paastreffen.
Kijk dat past nu al niet meer in dit vakje, dus...

Ja, het is dus een extra dik nummer met verder: Een kort verslag van de Algemene Ledenvergadering. Rein Boersma stelt zich voor als nieuwe voorzitter. “Een visie op ligfietsen”, is de titel van de aankondiging en het thema van Cycle Vision 2003. “Hallo moet ik daarop gaan zitten?” Voormalige hoofdredactrice Christine Dijk geïnterviewd. Toeren: een verslag van de Baronietocht en “Gekkenwerk of uitdaging” is een aanzet tot het rijden van de monstertocht Parijs Brest Parijs. Techniek: Guus van de Beek gaat verder in op het themadag thema “Overbrengingen” en Nico van Toorn onderstreept het belang van vormgeving.  In de rijimpressie wordt de Titanium shockproof van M5 aan de tand gevoeld door onze Belgische correspondent Dries Callebout. En verder…………nog veel meer!   

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.