Cycle Vision extra editie

Gepubliceerd op

In het weekend van 24-25 september organiseert de ligfietsvereniging een extra editie van Cycle Vision, met een aantal vernieuwende elementen. Er wordt geraced in twee klassementen, een voor serieuze racers en een voor wat we noemen woonwerkfietsers.

De racers hebben een programma met drie wedstrijden, op zaterdagochtend in Sloten de eliminatierace (snelle ronde), en dan 's middags in Spaarnwoude een één-uurs criterium. Op zondag volgt dan naar keuze de zes- of drie-uurrace.

Voor de woonwerkfietsers hebben we wat meer fun in het programma gestopt. Zij doen mee met de eliminatierace, maar rijden 's middags twee kortere 'woon-werk' wedstrijden. Daarbij starten ze vanaf het terras en kunnen ze elke ronde een stuk afsnijden als ze een wendbare fiets hebben. Op zondag volgt ook voor hen de drie- of zes-uurrace.

De puntentelling is ook aangepast aan het type fietser. Voor de serieuze racers telt de drie/zes uurrace mee voor 150%/200%, terwijl deze voor de woonwerkfietsers voor 100% meetellen.

Zoek je nog meer gezelligheid kom dan gezamenlijk kamperen op camping Blauhek, daar kun je in een later stadium voor inschrijven.

Meer programmadetails vind je in het agendaitem, waar je je ook kunt inschrijven. Doe je dat uiterlijk 4 september, dan kun je een T-shirt meebestellen. De deelnamekosten bedragen 30 euro.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.