Ligfietsplein op Fiets- en Wandelbeurs 2,3 en 4 maart

Gepubliceerd op

De vereniging is op het Ligfietsplein aanwezig samen met de ligfietswinkels Elan, ACE en Maia. NVHPV leden kunnen een kaartje met extra korting kopen.

Ook dit jaar staat de NVHPV weer op het Ligfietsplein op de Fiets- en Wandelbeurs die van 2 tot en met 4 maart a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt.

De vereniging laat daar zien dat ligfietsen heerlijk en comfortabel is. Dat je kunt fietsen met een fantastisch uitzicht, dat spierpijn, pijn in schouders of polsen en zadelpijn niet nodig zijn. Er staan een aantal voorbeelden van ligfietsen in de NVHPV stand, waaronder een velomobiel.

Daarnaast presenteren Maia, Elan en ACE hun ligfietsen assortiment op het ligfietsplein. Leden kunnen een toegangskaart met 1 euro korting aanschaffen.

Er zijn lezingen van o.a. Frank van Rijn met 'naar de bronnen van drie belangrijke rivieren: de Indus, Ganges en de Nijl', en Bert Sitters over de Vélodyssée, een route van 1200 km langs de Atlantische kust in Frankrijk en ook de ' Le Tour de Gironde à Vélo'.

Reacties

G op do 01 mrt 2018 om 09:53

Is het bekend of er nieuwtjes te melden zijn?

Overigens zou mijn tip wezen om realistisch te zijn in de voorlichting; zo ken ik geen relatie tussen (meer of minder) spierpijn en ligfietsen.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.