Websites van ligfietsers

Gepubliceerd op

In de serie van geselecteerde websites van ligfietsers hier een vervolg.

Onlangs is op de lijst met links op ligfiets.net de site toegevoegd die Theo Mol heeft gemaakt. Hij heeft een leuke vertaling gemaakt van een fabrikant van Tsjechische fietsen http://www.nixin.nl/ligfietsen/azub/index.html (noot van de redactie: ook deze buitenlandse makers van ligfietsen zijn uitgenodigd om op Cycle Vision 2003 te komen)

Verder heeft hij een opsomming van zijn eigen ervaringen met ligfietsen http://www.nixin.nl/ligfietsen/index.html sommige ervaringen waren wat minder leuk zoals het gat in de quest http://www.nixin.nl/ligfietsen/scheuren/index.htm (gelukkig toch goed af gekomen).

Een site van een club die veel aandacht aan de website heeft gegeven op http://www.geocities.com/lef_utrecht/

Verder heeft ook Het Ligfietscollectief een aardige site http://www.ligfietscollectief.tmfweb.nl/

Opvallend veel jonge mensen trouwens in het fotoboek! Sommige mensen zoals Edgar van Tricht hebben hun link op de website zo staan dat als mensen interesse hebben in ligfietsen zo op ligfiets.net komen. Opvallend is dat sommige mensen zoals Theo, maar ook Edvar (http://www.geocities.com/edvard53/condor.html) over de geschiedenis schrijven van de ligfiets in Nederland. Voor de jongere generatie is een ligfiets al heel gewoon, ze zijn voor hen niet echt nieuw meer.

Interesse in eerdere berichten in de serie homepages van ligfietsers? Op de link http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=524&volledig=1 zie je het eerste deel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.