Quattrovelo ervaringen

Gepubliceerd op

Josef Janning, @Jupp op het Duitse Velomobilforum, staat bij menig ligfietser bekend als een bevlogen velomobielpromotor. De inwoner van Bonn was de organisator van de roemruchte tochten "Roll over America" (ROAM) in 2011 en "Great Baltic Sea Ride" (GBSR) in 2014. Momenteel is hij druk met de organisatie van "3Wheels4France", een Tour de France van ongeveer 4.000 kilometer die komende zomer wordt gereden. De inschrijving daarvoor staat overigens nog open

Met welke velomobiel hij die afstand in 21 dagen gaat fietsen, weet hij zelf nog niet. Josef heeft namelijk de keuze uit maar liefst 3 velomobielen: een carbon Quest, een DF, èn sinds kort een Quattrovelo.

Over Jupp's ervaringen met de Quattrovelo, die hij ondermeer vergelijkt met de carbon Quest en de DF, schrijft hij uitgebreid en gestructureerd op het Duitse Velomobilforum. Hieronder staat een voorlopige lijst van zijn berichten, per onderwerp. Elke regel bevat eerst een link naar het originele bericht, en daarachter tussen haakjes een link naar de automatische vertaalpoging door Google Translate.
Ben jij een Quattrovelo-rijder? Wat zijn dan jouw ervaringen? Laat het hieronder weten, en natuurlijk op de ligfiets.net productpagina.

Reacties

MarkCox op zo 22 jan 2017 om 22:07

Als ik er wat langer mee gereden heb, dan zal ik wel een ervaring schrijven. Ik zit nu weliswaar al aan 1800 km, maar helemaal gewend aan de QV ben ik nog niet.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.