Webshop Nazca

Gepubliceerd op do 01 dec 2016 om 18:32

Vanaf deze week is de webshop van Nazca toegankelijk

Nog niet alles staat er in, het is een gigantische klus (denk alleen al aan de bijbehorende foto's), maar de meest gangbare artikelen staan er in.
De webshop is zowel in het Nederlands als in het Engels te benaderen.

De webshop is niet alleen interessant voor Nazca gebruikers, er zijn veel onderdelen die ook op andere fietsmerken fietsen passen.

Reacties

G op vr 02 dec 2016 om 09:14

Chapeau! Een heldere en nette webshop met zeer bruikbare artikelen voor de ligfiets. Daar ga ik absoluut gebruik van maken.

tegenligger op vr 02 dec 2016 om 13:47

Mooie shop! Dat is heel fijn want in ligfiets land wordt het steeds kaler. Ze mogen de verzendkosten wel laten vervallen boven de 50 euro ipv 150 euro. Dat stimuleert de verkoop van kleine onderdelen in één keer. Is maar een tip.

G op vr 02 dec 2016 om 21:13

Matige tip. Op een willekeurige bestelling van €45 zal met wat mazzel net €7,50 marge zitten. Schenk die verzendkosten aan de besteller en het ligfietsland zal steeds kaler worden.


Nee hoor. Je kunt naar Nijeveen fietsen om die spulletjes te kopen, mocht je dat niet willen om welke legitieme reden dan ook, dan zijn er nu eenmaal kosten verbonden aan het verzenden van een doosje. Geen enkele reden dat in dit geval Nazca je die kosten zou hoeven vergoeden, uitstekende policy, zouden er meer moeten doen.

tegenligger op za 03 dec 2016 om 00:08

Google maar eens op 'free shipping threshold'. Het kan juist voordelig zijn voor een webshop. Ik wens Nazca veel succes.

ymte op za 03 dec 2016 om 11:47

"There ain't no such thing as a free lunch" (o.a. Milton Friedman)

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.