Velovision oproep geslaagd

Gepubliceerd op

In december 2015 werd er op ligfiets.net een oproep gedaan voor een nieuwe verdeler voor het blad Velovision op onze site. Het is al wat langer bekend dat die oproep onmiddellijk succesvol was. Wij houden niet van aankondigingen zonder afloop. Dus horen we natuurlijk ook even een verslagje te schrijven. Dat heeft wat langer geduurd maar inmiddels is alles geregeld en stelt de nieuwe verdeler zich even voor. In het uitgebreide artikel zijn verhaal.

Hallo beste ligfietsers en sters,

Vast geen onbekende is het engelstalige glossy VeloVision Magazine. Tjokvol met artikelen en foto’s van fietsen van zeer diverse pluimage. Transportfietsen, ligfietsen, trekkingfietsen, velomobielen, een heel breed palet komt elk nummer weer voorbij. Een must voor de ware liefhebber! Sinds maart 2001 is het min of meer regelmatig verschenen. Jaren lang onder de bezielende leiding van Peter Eland. Het redactie-stokje is inmiddels overgenomen door Howard Yeomans, vanaf het begin ook al betrokken bij het blad. Ook vanaf het begin betrokken was Daniel Siepman. Hij verspreidde het blad in Nederland. Maar ook hier een wisseling van de wacht, en ook hier geen groentje. Mag ik me voorstellen, Paulus den Boer.
Ook al: abonnee vanaf nummertje 1. En nu dus ook de verdeler, samen met mijn partner Li-Chun Lee. En momenteel werkzaam bij Velomobiel.nl.

Rond volgende week rolt nummer 50 bij de abonnees in de bus. Een kleine bloemlezing van de inhoud: Een artikel over de ICE Adventure met Neodrives; de eC-Velo Challenger velomobiel en de Stanforth Kibo Plus, een handgebouwde touring fiets. In achtergrondartikelen testen we diverse schakelgrepen voor Shimano Alfine, Swrve en Reverse Gear kleding en bagage, inclusief de GoLED rugzak, boeken and nog veel meer! We gaan ook zeer goed kijken naar de QuattroVelo van Velomobiel.nl, een Sturmey Archer 8-speed wordt helemaal gestript, en ook brengt VeloVision dealers en fietsen van lezers voor het voetlicht.

Dit blad is een tegenhanger tegen het snelle surfen, lekker in een hoekje genieten met een kop warme chocomelk..... Hoewel: voor 13 euro extra heb je een jaar lang toegang tot alle al verschenen magazines.
Als je interesse hebt in een abonnement, neem dan contact op met ons via info@velovision.nl, bezoek de website www.velovision.nl, of bel even: 0384536945. Het blad verschijnt ongeveer 2 a 4 maal per jaar, (Motivatie: het blad moet interessant genoeg zijn om uit te brengen, en ik vind die instelling heel sterk) en je betaald een abonnement (Euro 39.22) dan ook niet per jaar maar per vier magazines.

Nog een leuk weetje: de adressering, frankeren en verspreiding gaat via Cycloon Fietskoeriers, die zitten in Groningen, Zwolle en omstreken, Arnhem, Nijmegen en sinds kort ook in Amsterdam. Waar Cycloon nog geen verspreidingsgebied heeft loopt het via hun naar de post.

Met sportieve groet: Daniel Siepman, Paulus den Boer en Li-Chun Lee

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.