Quattrovelo wordt gepresenteerd op velomobilseminar

Gepubliceerd op wo 14 okt 2015 om 13:08

Velomobiel.nl werkt al een aantal maanden aan een vierwielige velomobiel. Er wordt door iedereen reikhalzend uitgekeken naar de Quattrovelo zoals dit nieuwe type velomobiel is gaan heten.

Tijdens een bezoekje aan het bedrijf van Velomobiel.nl bleek het prototype van deze nieuwe fiets in een afrondende fase te zijn. Zodanig ver zelfs dat de makers er over een paar weken mee naar het Velomobilseminar zullen gaan afreizen.
Maker Allert Jacobs vertelde; "Ja dat is zeker, we zullen na het maken van dit prototype wel weer een aantal verbeteringen kunnen noteren. Maar het zal zeker zijn dat de fiets over een aantal weken in rijdbare staat zal zijn. Wij doen daar nu alles aan om hem op tijd klaar te krijgen."

En dat er bij de ontwikkeling van een prototype nog verbeteringen worden gevonden lijkt bijna logisch.
Alleen al het feit dat er een rijdbaar model zal zijn is al erg leuk, eerder berichten wij dat op Spezi een vorm was te zien. En dat een verwacht moment van het maken van een rijdbaar model op Cycle Vision niet ging lukken. In een bericht op het blog van velomobiel stond al aangekondigd dat er hard aan de nieuwe fiets wordt gewerkt. Leuk om te zien dat het gaat lukken! Uiteraard, houden we jullie op de hoogte van nieuws.

Reacties

jan_van_zelderen op wo 14 okt 2015 om 19:14

Het is een geweldige prestatie van Allert Jacobs!

Technisch een groot probleem om te maken, maar de voordelen zijn ook groot!!!

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.