Tochten

Gepubliceerd op do 03 sep 2015 om 16:53

Lange afstand tochten, wat is de lol, wat zijn de twijfels en waarom ga je er mee door. We hebben twee verhalen gevonden over lange ritten. Twee met een happy end en eentje met een wat moeizaam eind.

De eerste is pbp oftewel Parijs-Brest-Parijs, een enorm lange tocht die door een roeifietser is beschreven.

Het verslag van een tocht kan mooi zijn. Je kunt je eigen fantasie laten werken. Het is soms ook mooi">https://www.youtube.com/playlist?list=PL1zk5wCBCsFatUi3ebz-g8ZEgpopmPHd_]mooi om een verslag op Youtube te zien met beelden. In de link gaat het over Denemarken, Frankrijk, Denemarken waarin een rit met een Strada velomobiel wordt gereden: "
A wonderful trip, meet a lot of nice and friendly people
4200 kilometers in 20 days "


Enige tijd geleden tipten we het verhaal op fietsersafstappen.nl over een reis richting Noorwegen. Dat mooie verhaal met hoogte- en dieptepunten was al erg mooi om te lezen. Toch is de schrijver helaas door problemen gestopt met de reis. Het laatste deel van het verhaal is gisteren op internet verschenen.

Reacties

nvanderwal op do 03 sep 2015 om 17:52

Ben ik nu de enige die een fietstocht met een happy end een suggestieve omschrijving vind?

walter op do 03 sep 2015 om 21:18

Nou Niels, laten we eerlijk zijn. Een heldhaftige fietstocht rijden, betekent meestal dat je na afloop verhoogde amoureuze belangstelling zult ervaren.

nvanderwal op vr 04 sep 2015 om 18:00

Ja, maar straks krijg je allemaal mensen die gaan vragen hoe duur zo'n ticket kost en of ze dat fietsen niet kunnen overslaan.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.