Krijgen we het warm van de CV wedstrijden?

Gepubliceerd op

De wedstrijden maken CycleVision altijd extra spannend. Ik ben benieuwd hoe het dit jaar verloopt. Hoeveel mensen kunnen het werelduurrecord van Wiggings overtreffen? En gaat dit jaar een buitenlander met de prijzen er vandoor?

De inschrijvingen van de CV wedstrijden tonen aan dat CV vlak bij de grens wordt gehouden: over alle races gaan 53x mensen aan de start verschijnen (sommigen bij meerdere races). In 26 gevallen zal dit een buitenlander zijn. De WeCo hoopt nog op inschrijvingen, maar wil nog even in herinnering brengen dat 13 juni de laatste mogelijkheid om in te schrijven voor de wedstrijden.

Nu heeft dhr. Wiggins een aardig doel gezet afgelopen weekend, met een UCI werelduurrecord van 54,5 km. Ik ben benieuwd hoeveel mensen de gelegenheid aangrijpen om op een goed racecircuit te testen of ze dat ook kunnen. Fietskeuzes is vrij, UCI fietsen zijn ook toegestaan.
Andere redenen om in te schrijven: de goede baan, testen van de nieuwe tijdmeetlus, internationaal deelnemersveld, gezellige sfeer, en je kunt alle nonNHVPV fietsers die komen laten zien hoe lekker en snel ligfietsen zijn, als je geen rekening hoeft te houden met het verkeer.

Wie veel winstkansen zoekt, nog een tip: de devil?'s race heeft nog 3 deelnemers (allen nonNL). Wie wil de snelste zijn van NL?

Tip voor mensen die dichterbij of hoogover willen kijken: sommige vrijwilligers hebben bijzonder goed zicht op de wedstrijden....

Reacties

Benny op vr 12 jun 2015 om 10:48

Nou, dat record verbeteren zal nog niet meevallen. Boven de 50 km/u beginnen de velomobielen wel te "wringen" in de bochten. De bochten zijn beduidend krapper dan op de RDW baan. Dit zie je ook terug in de lagere gemiddeldes ten opzichte van vorige jaren.

PeterC op vr 12 jun 2015 om 16:16

Jammer genoeg slaag ik er zonder Nederlands bankrekeningnr. niet in van me in te schrijven via inschrijven.nl (iDeal). Hopelijk volstaat mijn email, want komend weekend breng ik PC-loos door.

ligfries op zo 14 jun 2015 om 08:59

Hallo Peter,
Voor mensen zonder Nederlandse bankrekening maken we een uitzondering en kun je ter plekke (PIN) betalen.

Tot volgend weekend!

ligfries op zo 14 jun 2015 om 22:51

Even een aanvulling (ik was iets te snel) voor betalingen vanuit het buitenland kan het Engelse formulier gebruikt worden, dan kan er gewoon online betaald worden.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.