Eustaff door Nederland

Gepubliceerd op

De Eustaff is vannacht door Nederland gekomen. Alles is zeer voorspoedig verlopen.
Verslag en beelden zijn te zien op de site van Radio Rijnmond http://www.tvrijnmond.nl/index.html?pid=4&item=8018 Beelden zijn te zien door op het rechtse witte videocameraatje te drukken.

Het laatste nieuws, waarschijnlijk, als de tijden goed worden gereden zal de totale afstand van 2500 kilometer in 80 uur worden gereden.
Ook wat info over het verloop van de etappe in Belgie.

Er was zelfs een team dat 40.5 kilometer per uur gemiddeld heeft gereden. (Later is door heel Belgie een enorm snelle tijd neergezet http://193.121.44.113/tim/asp/pagina.asp?d=1&wp=1&pag=20&taal=1 voor meer info, helaas geen foto's zoals Tim.be ze anders wel vaak snel heeft)

Uw redactie deed het op het traject Meppen Hardenberg wat rustiger aan. 34.5 kilometer over 54 kilometer in 1 uur 32. Heerlijk gereden in het donker, het weer was droog en het was niet te donker. De openbare weg werd even gebombardeerd tot fietspad, met een minimum aan auto's (2 in het uur of zo) waren we niemand tot last. Bijna geen stops en gewoon doorrijden zorgden eigenlijk voor een ontspannen rit. Uiteindelijk heeft bijna iedereen zo gereden. De eerste beelden staan op http://www.hpv.org/event/eustaff02/
Lees je liever in Nederlands (helaas geen nieuws en verslagen http://home.planet.nl/~tieme143/ ) Die verslagen in verschillende talen zijn wel te vinden op http://groups.yahoo.com/group/eustaff-nl/messages/

Vorig jaar werd aan iedereen een t-shirt verstuurd, dit jaar hebben de fietsers een mooi wit petje met opdruk als aandenken gekregen.
De redactie gaat nog even een uitgebreider verslag schrijven voor ligfiets& het clubblad van de nvhpv, hierin wordt onder andere zijn vermiste schoenen beschreven.

Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.