Gezocht: fietsforensen

Gepubliceerd op zo 08 feb 2015 om 00:05

Voor een portretserie in het aprilnummer van Arts en Auto komt de redactie van dat blad graag in contact met lezers die per fiets ('gewone' of 'lig') naar hun werk gaan.

De oproep in het blad Arts en Auto luidt: "Trapt u (bijna) dagelijks naar ziekenhuis of praktijk? We horen het graag, in een mail waarin u (beknopt) vertelt waarom u kiest voor de fiets, waar u fietst en welke afstand. Misschien doet u het omdat u anders wegens tijdgebrek niet aan sporten toekomt, wie weet traint u zo voor een grote fietsreis, doet u het vanwege milieuoverwegingen of kiest u noodgedwongen voor de fiets omdat u geen rijbewijs heeft? Stuur uw mail naar oproep@artsenauto.nl onder vermelding van 'Fietsforens' (vergeet niet uw beroep en leeftijd te vermelden)."

Reacties

sjef op zo 08 feb 2015 om 11:19

In eerdere edities hebben al een keer een Quest rijder en een Baron Xlow rijder hun verhaal gedaan.
Noot trouwens, voordat er opmerkingen over de titel van het blad ontstaan: toen vroeger de (dieren)artsen zich bij nacht en ontij over donkere landweggetjes moesten haasten tijdens spoeddiensten, is het idee ontstaan om voor deze doelgroep een autoverzekering op te zetten om schade tijdens deze ritjes in te dekken. Van daaruit is de VvAA uitgebouwd tot wat het nu is.

Theo_van_Soest op ma 09 feb 2015 om 12:54

In Utrecht was (is??) er een studentenblad van de medicijnenopleiding "student & fiets". De inspiratiebron voor titel laat zich raden.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.