Miezerige noordelijke velomobieltocht

Gepubliceerd op ma 19 jan 2015 om 19:35

De noordelijke velomobieltocht werd dit jaar verreden vanuit Assen. Het verzameladres was bij organisator David Hembrow. Zij die zelf niet meefietsten konden meegenieten via de verslagen op blogs en social media. Een bloemlezing.

Er waren via ligfiets.net 22 inschrijvingen.

Heenreis

Wilco hoeft zich geen watje meer te voelen, Erwin en Tante Lies laten het afweten bij de Noordelijke velomobieltocht (route). In een reactie op Wilco's blog laat Erwin weten nog last te hebben van een 'OBT-knie'. Matthijs Leegwater meldt dat er sneeuw is voorspeld en hoopt stiekem op een tocht voor bikkels. Deze Westfriezen moeten het echter zonder George doen, laat hij via Facebook weten. Uiteindelijk bereiken zij Assen na vijf lekke banden.

De tocht

Bert vond het een geslaagde tocht. Wilco had mooi weer op de heenweg maar tijdens de tocht miezerde het een beetje. Matthijs vond dat slechte weer ook een voordeel hebben. Wim vond het koud. Peter de Ovaal was blij met zijn kap.

Foto's

Video's

Media

De krant van midden Drenthe en een foto van diezelfde krant.

Reacties

twilwel op ma 19 jan 2015 om 21:51

Het is een lang filmpje geworden. Jammer dat het zo motregende want de Drentse bossen zijn bij zonlicht een lust voor het oog.
https://vimeo.com/117205305

MaartenSneep op di 20 jan 2015 om 01:05

Hoi H@rry: voor zonlicht moet je wellicht geen tocht in januari rijden ;-) Ik hoop op weer een mooie herfst, dan komen we allemaal jullie kant op, afgesproken?

broxtor op di 20 jan 2015 om 14:25

Hier staan ook een paar foto's.

cruiser54 op di 20 jan 2015 om 16:41

Leuke film. Veel bekende plekjes gezien.
Net samen gekeken met Geert.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.