Winter 11-Steden Fietstocht

Gepubliceerd op

Op zondag 8 februari wordt, waarschijnlijk, de Winter 11-Steden Fietstocht verreden

Een, iets geredigeerde, melding van de stichting Friesland Beweegt:
Samen met de Fietsersbond Fryslân en het ROF (Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Fryslân) hebben we het plan opgevat om op zondag 8 februari een doorgewinterde variant van de Fiets 11-Steden te houden.We moeten hiermee nog langs alle betrokken gemeenten, stempelposten, rustplaatsen en al wat er nog meer nodig is om een dergelijke tocht te organiseren.
Natuurlijk willen we ook graag weten wat jij van de tocht in het algemeen en de datum in het bijzonder vindt. Op onze website hebben we dan ook een Belangstellingsformulier gemaakt waar je ook een opmerking in achter kunt laten. Ook is er een evenement op Facebook waar je een reactie achter kunt laten.
Fietser, laat dus van je horen!Oh ja, MTB, racefiets, step of ligfiets kan natuurlijk allemaal. Je weet zelf het beste waarmee je op dat moment die 200 km het beste kunt afleggen.
Zon of regen, sneeuw of ijs, in principe gaat de tocht alleen niet door als de 11-Steden op de schaats verreden wordt of het wegens de weersomstandigheden echt onverantwoord is.

Reacties

tomhospes op za 29 nov 2014 om 13:09

Ik heb contact gehad met de organisatie. Velomobielen mogen ook mee doen.

vriendelijke groet,

Tom Hospes

jochem op wo 17 dec 2014 om 10:47

Ik ga mee doen hoor !! nog meer liefhebbers???!

JelleB op ma 29 dec 2014 om 16:22

Ik doe mee; wie nog meer in zijn of haar Velomobiel? Lijkt me leuk gezamenlijk te rijden.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.