Cycle for Hope

Gepubliceerd op

Op donderdagavond 20 en woensdag 26 november houdt Cycle for Hope informatieavonden voor geïnteresseerden fietsers

Op donderdag 20 november om 19:30 uur opent fietswinkel 12GO Biking in Moordrecht haar deuren voor geïnteresseerden in de sponsorfietstocht Cycle for Hope. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen fietsers elkaar ontmoeten en vragen stellen aan het Cycle for Hope team. Als ambassadeur van Cycle for Hope is oud wielrenner Johan van der Velde aanwezig.

Deze avond wordt herhaald op woensdag 26 november bij Horeb op de Kuiltjesweg 55 in Beekbergen.

Wel eerst aanmelden!
  • Cycle for Hope begint op 27-28 maart 2015 met een spectaculaire mountainbiketocht op de Veluwe.
  • Van 25-27 juni vindt het Rondje Nederland plaats: een estafette van wel 1.200 kilometer langs de grenzen van Nederland. In 48 uur leggen teams deze monstertocht af.
  • Het seizoen wordt op 5 september afgesloten met een toertocht voor racefietsers met afstanden van 40 tot wel 160 kilometer. Deelnemers aan al deze tochten laten zich sponsoren voor hun inspanning.
Cycle for Hope: fiets mee met Cycle for Hope en geef mensen aan de rand van de samenleving nieuwe hoop! Of steun de fietsers met een gift aan Stichting De Hoop.
Cycle for Hope op Facebook.

Reacties

G op di 18 nov 2014 om 11:03

Ik probeer me nergens meer over te verbazen als het goededoelenfietsen betreft, maar het lukt me niet.Inschrijfgeld ok, d'r mot toch wat gegeten worden onderweg. Daarnaast vind ik de minimale €9000 per team aan fondsenwerving een redelijke dwingend karakter hebben. Ik slaap er derhalve nog een nachtje over. Tenslotte ben ik ook niet evangelisch van grondslag waar de Hoop dat wel is.

Belle op wo 19 nov 2014 om 17:00

"De Hoop biedt christelijke hulp bij verslaving en psychische problemen."

Baassiebassie op za 22 nov 2014 om 20:39

Wij zijn plannen aan het maken om mee te doen met Cycle for Hope / Rondje Nedeland met een ligfietsteam, minimaal 6 ligfietsen.
Interesse? Mail naar blee1964@kpnmail.nl en we nemen uiteraard z.s.m. contact met je op.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.