Battle Mountain 2014: teams onderweg

Gepubliceerd op

Nederlanders, Fransen, Russen, Slovenen, Australiërs, Canadezen en uiteraard ook Amerikanen. Nog een paar dagen en dan zijn zij allemaal aanwezig in het woestijndorpje Battle Mountain, Nevada om te proberen het snelheidsrecord van Sebastiaan Bowier te verbreken tijdens de World Human Powered Speed Challenge. Het evenement gaat officieel maandag van start, dit weekend zullen de meeste teams zich melden in het dorp.

Het studententeam van het Human Power Team Delft en Amsterdam zullen waarschijnlijk traditioneel als eerste aankomen. Zij zijn sinds maandagavond in Las Vegas en reizen donderdagochtend door. Andere teams zijn ook al klaar voor vertrek of al onderweg. Toronto heeft de nieuwe ETA op de aanhanger geladen en is onderweg, Barbara Buatois is nu in Canada om de Varna BM op te halen. Team Elan is klaar voor vertrek, net als Damian Zubovnik en team Cygnus, getuige de foto’s op internet. Nog even, dan draait het in Battle Mountain om snelle fietsen. Vanaf vrijdag met een dagelijkse update op ligfiets.net.

Reacties

Nyh op do 04 sep 2014 om 09:00

Blog van Team Cygnus met de mooie nieuwe oranje hoes voor het vervoer van de fiets.

hannekehovens op do 04 sep 2014 om 17:22

En vooral de mooie nieuwe FIETS van team Cygnus!! die in die tas zit. Hij moet sneller en nog beter zijn dan de voorganger!! Dus ZET HEM OP JONGENS !!

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.