Wintertraining Apeldoorn geannuleerd

Gepubliceerd op

De wielerbaan in Apeldoorn is vanwege een lopend onderzoek met betrekking tot de veiligheid van de baan tot nader order gesloten.

Zoals in het vrijdagbericht al vermoed werd, is de wielerbaan in Apeldoorn tot nader order gesloten, waarmee de wintertraining van 30 maart niet doorgaat.
Helaas moeten wij u meedelen dat er momenteel een onafhankelijk onderzoek loopt naar de veiligheid van de wielerbaan van Omnisport Apeldoorn.Om die reden is de wielerbaan voorlopig gesloten, totdat de uitslag van het onderzoek bekend is.
Via onze website Omnisport houden wij een ieder op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.
Helaas moeten wij uw training op 30 maart 2014 annuleren.
Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben dan vernemen wij deze graag.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
De KNWU heeft besloten om de trainingen van de Oranje selectie voorlopig niet meer in Omnisport Apeldoorn te laten plaatsvinden. Men heeft beoordeeld dat de baan als gevolg van het “splinteren” onvoldoende veilig is. De voor 2 jaar toegekende homologatie is door de UCI onverwacht opgeschort.
Op zeer korte termijn vindt er door diverse externe partijen een onafhankelijk onderzoek plaats naar de veiligheid van de wielerbaan.
Aangezien ook wij de veiligheid hoog in het vaandel hebben, besluiten wij in verband met het lopende onderzoek de wielerbaan tot nader order niet meer beschikbaar te stellen. Helaas betekent dit dat wij alle geplande trainingen en clinics tijdelijk zullen opschorten.
Bron: LML
Foto: Marten

Reacties

cees op wo 12 mrt 2014 om 18:33

Wel jammer, van de 3 wielerbanen is dit toch wel de mooiste om op te rijden. Hoop toch dat we er spoedig weer op kunnen rijden. Mvg Cees

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.