WK en fietsfestival in Leer

Gepubliceerd op

Deze zomer gaat Cycle Vision niet door, maar gelukkig is er een heel goed alternatief. Het Wereldkampioenschap in Leer is behoorlijk uitgebreid en de duitse vereniging trekt er hard aan om het tot een succes te maken.

De site www.hpv.org geeft veel informatie. We kregen een melding van HPV Deutschland dat deelnemers zich tot 14 juni kunnen inschrijven.
Voorzitter Heike Bunte schreef: "We hebben een speciale inschrijf/last minute prijs voor kinderen en jongeren ( € 5,-) en "normale ligfietsers" ( € 10.-) welke bijvoorbeeld alleen een dag mee willen doen aan de activiteiten van de tourrit of de behendigheidswedstrijden.

De inschrijfpagina met alle andere inschrijfgelden voor deelnemers hier te vinden.

De site is al behoorlijk uitgebreid, wil je zien welke andere fietsers zich al hebben ingeschreven, ook daar is een lijst van gemaakt.


Reacties

NoStress op vr 17 mei 2013 om 14:40

Wij zijn met vakantie in die streek en zullen zeker Leer aandoen. Een uitstekend Alternatief voor het wegvallen van Cyclevision dit jaar.
Kennelijk zit er nog ergens een drupje racebloed bij mij, het jeukt!
We willen in elk geval er ook sociaal zijn.
Aanvankelijk kamperen. Dat doen we die weken toch al. De Hostel ziet er ook erg fraai uit. Wordt ook aanbevolen. Praktisch en midden in de stad.(lopen!) Zijn er meer mensen die daarvoor voelen?
Op de agenda heeft Jack een item aangemaakt, maar inschrijving daar is (nog)niet mogelijk. Dwz inschrijven moet je toch via het HPV Deutsland doen. Maar in de agenda zou het handig zijn voor niet-racers daar te laten weten dat ze erbij zijn. Krijg je een indruk.
De Hostel zal zijn eigen voorzieningen wel hebben zoals maaltijden e.d. dus ook daar af te reken mag ik aan nemen. Ook reserveren van een plek daar gaat dacht ik buiten de HPV om.

Als ik de deelnemersinschrijving zo bekijk is er al behoorlijk niveau bij elkaar. Of ik daar tussen thuis hoor? Misschien een behendigheid parcours dan maar? Zal ik wel een open fiets moeten lenen denk ik. Op 3 wielen geen kunst aan....;-)
Heb er vreselijk zin in.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.