(Paas-)treffen en toertochten 2013

Gepubliceerd op di 02 apr 2013 om 07:58

Treffen en toertochten onder frisse omstandigheden in blogs en foto's

Paastreffen

Eenieder was blij dat de nacht van zaterdag op zondag in Woudenberg een uur korter duurde (door de overgang van winter- naar zomertijd)!

Toertochten

Rondje Texel foto's en een video van bijna een uur!
Texel en z'n "Die Hards"
Ligfietsclub de Nijl foto 1 en foto 2

Andere gebeurtenissen

Onderkoelde humor!

Illustratie: foto BrandweerQuest van een vorig Paastreffen onder winterse omstandigheden

Reacties

NoStress op di 02 apr 2013 om 10:05

Uiteraard dienen mijn paastreffenstukjes met een vaatje zout gelezen te worden. :-)

Nu achterom kijkend naar het Paasweekeind staat alles in een ander zonlicht, dat dit weekeind zo moest ontberen. Vooral de bijbehorende temperaturen.
Desondanks kan ik concluderen dat de verkassing goed heeft uitgepakt. De herinnering aan de Harskamperdennen zijn zoet en blijven dat alleen als je juist op het toppunt aan iets anders durf te beginnen.

'Het boerenerf' is wat mij betreft een uitstekende uitvalsbasis voor toekomstig 10 Paastreffens. De slaapzaal, de praktische keuken, de ruime en flexibel in te zette algemene ruimte is precies wat je nodig hebt op dit tijdstip van het jaar met het huidige publiek. (dat laatste niet negatief bedoeld!)
De centrale ligging in een geweldig afwisselende fietsomgeving is een grote pluspunt. Dat moet inspireren tot vele prachtige tochten en wie weet wat nog meer.
Naar wat ik gehoord heb van Marloes was de verzorging van de maaltijden ook praktisch geregeld voor een zeer betaalbare prijs. Door 1 maaltijd gezamenlijk te bereiden toch nog een erfenis van Paastreffen 'oude stijl'.
Ook wat het 'primitief' kamperen aangaande, niet meer met spechtgeroffel wakker worden. Ook niet meer buiten aan de koude kraan wassen. Niet meer eerst dennenappels rapen voor het tent opzetten en dennennaalden uit je slaapzak schudden bij thuiskomst. Een keurig en knus tentenveldje vlakbij de centrale ruimte. Of het groot genoeg zal zijn met mooi weer, wat ongetwijfeld weer eens komt, blijft afwachten. Er is vast nog wel wat te regelen als daar behoefte aan is. Ook slapen dicht bij het kampvuur, dus overlast daarvan, moet nog blijken hoe dat uitpakt. Dit jaar kon het niet ontstoken worden ondanks dat het netjes klaar lag. Code oranje, en dat is geen onzin gezien de bijna dagelijkse natuurbranden in de buurt en op rieten daken zelfs. Ach details!

Ik vind dat de organisatie een moedige stap heeft genomen de vertrouwde stek te verlaten (Ook enigszins gedwongen door de ANWB) Het was letterlijk en figuurlijk een frisse overgang.....:-D

Polletje op vr 05 apr 2013 om 13:45

Mijn foto's van een wat mij betreft geslaagd Paastreffen: https://plus.google.com/photos/108586765384283095870/albums/5863317355561203889

maartje op za 06 apr 2013 om 22:26

Dank voor jullie bijdrage en foto's, Theo en Marloes!
De Katoco vond het ook een zeer geslaagd weekend op een in vele opzichten zeer geschikte locatie. Hierbij kan ik dan ook melden dat de reservering op dezelfde locatie voor volgend jaar Pasen reeds is gebeurd!

Mijn foto's zijn te zien op: https://picasaweb.google.com/lh/photo/hr2xQAdJticQs5nvQEtS-6-7STR_JIcsAxdvX_F-Cuk?feat=directlink

Helaas hebben we niet van alles foto's gemaakt, is toch anders met zo'n kleintje erbij.

Namens de Katoco wil ik via deze weg iedereen heel hartelijk bedanken voor deelname aan het weekeind en voor alle hulp met alles. Met elkaar hebben we er weer een fantastisch weekend van gemaakt en ons niet laten weerhouden door het koude weer. Zelf was ik overigens erg blij met de verwarmende slaapzalen, maar ook de kampeerders hebben ondanks de kou, naar verluid, heerlijk geslapen.
Mocht het een editie wel prachtig zomerweer worden, dan zijn de eigenaren van 't Boerenerf bereid mee te denken over andere plekken waar gekampeerd kan worden, ruimte genoeg! Voorlopig kunnen we dus zeker vooruit met deze locatie!

Polletje op di 09 apr 2013 om 18:26

Maartje: er is misschien iets niet goed gegaan met de link. Deze verwijst niet naar een album maar naar één enkele foto en dat is dan inderdaad 'niet van alles', maar dat bedoelde je vast niet.

mavrie op wo 10 apr 2013 om 08:51

wat laat maar hier staan onze paastreffen foto's
pt2013

maartje op do 11 apr 2013 om 20:54

Dank Marloes, inderdaad geen goede link. Hierbij een nieuwe poging:
https://picasaweb.google.com/111647363023033476114/Paastreffen2013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLrVzrzFr_mpTg&feat=directlink

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.