Sinner Bikes nieuws 2

Gepubliceerd op Tue, 15 Jan 2013 23:11:39 +0100

Afgelopen zaterdag was de winter meeting, in een aangename ambiance, bij Sinner Bikes

Naast het terugbrengen van het assortiment en daarmee de uitverkoop van tweewielers, was er ook ander nieuws te halen!

    [*] Allereerst kan de Mango als optie uitgevoerd worden met een zogenaamde aero-top. In de top zit nu een 'kijksleuf'. Dit vergemakkelijkt het zicht vlak voor op de weg, maar heeft ook als voordeel dat het als(zij-)windbreker, of stormstrip, werkt. Een nadeel zou kunnen zijn dat het schuimdekje niet of nauwelijks onder de top past, vanwege de deuk.

    [*] Daarnaast is Sinner Bikes ook op zoek naar een filiaalmanager. Een soort van intermediair tussen klant en bedrijf, of kort: het gezicht van Sinner Bikes. Voor mogelijke gegadigden is de vacature in te zien bij de Sinner.

    [*] Als laatste: Sinner Bikes, nu nog gevestigd in Groningen, zal zich in de toekomst, samen met Drymer (Witec), vestigen in Stadskanaal waarmee het een samenwerkingsverband aangaat! Zie ook de historie van Sinner Bikes.

Reacties

TeJayLigFts op Wed, 16 Jan 2013 12:47:47 +0100

Misschien ook interessant: een blog van een Drymerrijder.

wfvn op Wed, 16 Jan 2013 22:43:13 +0100

Deksel past niet onder de kap? Dan gewoon er bovenop (met magneten bijvoorbeeld). Vraag me alleen wel af of hij dan geen wind gaat happen via de ontstane opening door de 'deuk'.

Qua uiterlijk denk ik dat dit erg fraai is. Ik ben in ieder geval wel gecharmeerd van de deuk in de Alleweder en Versatile/Orca.

TeJayLigFts op Thu, 17 Jan 2013 17:11:19 +0100

Wim Schermer heeft ook nieuws!

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst log in of register.