HPT Delft en Amsterdam aangekomen in Battle Mountain

Gepubliceerd op do 06 sep 2012 om 19:53

Na twee dagen in Las Vegas te hebben doorgebracht, is het Human Power Team Delft & Amsterdam (HPT) op 5 september vertrokken naar Battle Mountain. Voorop de bus met daarin de fietsen. Daarachter reden de wagens met de teamleden.

Jan Bos en Sebastiaan Bowier waren al eerder naar Battle Mountain vertrokken. Het is een veel rustigere omgeving dan het overprikkelende Las Vegas. De rest van de teamleden moest wachten tot de flightcase met de fietsen opgehaald kon worden van het vliegveld in Las Vegas. De kist paste maar net in de bus. Na een lange rit door de woestijn, heeft het team het kampement in het Super8 Motel in Battle Mountain opgeslagen.

Het was vanmorgen wel even spannend of de kist ook weer uit de bus kon. Maar met een goed staaltje teamwerk ging het alsnog vrij soepel. De VeloX2 is veilig aangekomen, de trainingsfietsen kunnen tevoorschijn gehaald worden en de voorbereidingen voor de races vanaf 10 september beginnen. Het team popelt om aan de slag te gaan. De sfeer is erg goed en iedereen doet wat van hem wordt verlangd.

Over een paar dagen arriveren ook de andere teams, waaronder het team van Ellen van Vugt en Cygnus.Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.