Start zomercompetitie

Gepubliceerd op

Zondag werd de eerste wedstrijd van de zomercompetitie verreden op de uitdagende baan van Trias in Den Haag. Het weer was goed en we hadden dik twee keer zoveel deelnemers als vorig jaar.

Anders dan voorgaande jaren had dit jaar de snelle ronde een staande en geen vliegende start. Opmerkelijkste moment van de dag was toen Sebastiaan net niet, op een veertje na, in botsing kwam met een overstekende gans. Die gans vloog op het naastgelegen stuk circuit vervolgens rakelings over Wendy heen. Verder was het een heerlijk middagje racen over biljartlakenasfalt.


De Duitse deelnemers hadden voor prijsjes gezorgd. Snelste van de dag was, heel overtuigend, Sebastiaan. De complete uitslagen vind je hier.
foto: Maaike

Reacties

nvanderwal op zo 20 mei 2012 om 22:58

Vorig jaar reed ik dit parcours met een Quest. De meeste bochten moest ik toen op 2 wielen nemen. Dit jaar deed ik dat weer, alleen reed ik nu op een 2 wieler. De M5 met staarpunt had wel het probleem van een tegen het achterwiel aanlopende punt en dit kon ik pas thuis oplossen met wat ringen. Ik was niet geheel ontevreden over de snelheid en het kon zonder aanlopen van het achterwiel dus sneller. Sebastiaan zal ik echter nooit bijhouden, die kwam soms ook erg hard voorbij.
De cooling down was ook leuk. Omdat er geen treinen reden tussen Den Haag en Gouda en ik bij Gouda nog energie had, heb ik het stuk maar naar huis gefietst. Thuis had ik 220 km in totaal voor die dag op de teller.

Ik ben benieuwd waar CV is en op welk parcours er geraced wordt.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.