Webwinkels

Gepubliceerd op wo 01 feb 2012 om 08:22

Velomobielgarage Noord Holland heeft nu ook een website met een webwinkel.

Ook kregen we een tip binnen over de prachtige pagina Dutchbikebits.com

Op de site van Wim Schermer staat dat de site nu werkt. Naast velomobielonderdelen is er dus nu ook een onderhoudsbedrijf.

Via de site Dutchbikebits.com zijn ook diverse fietsonderdelen te verkrijgen. De blog test ze en heeft ook talloze artikelen te koop! In de artikelen op de blog, bijvoorbeeld deze over dynamoverlichting komen interessante stukken over het dagelijks gebruik en ervaringen naar voren. Leuk om bij te houden.

Reacties

reinout op do 02 feb 2012 om 10:39

Ik heb al meerdere keren iets bij dutchbikebits besteld en ik kan ze aanraden. Het grote aantrekkingspunt voor mij is de onderbouwde en gemotiveerde keus voor de artikelen. Niet alle leverbare voorlampen, maar alleen een beperkt aantal goede. Een goede goedkope en een duurdere perfecte. Vaak met eigen ervaringen erbij geschreven.

Bekijk de site eens, hij heeft mij positief verrast.

jan_van_zelderen op wo 01 feb 2012 om 15:10

Wat fijn om te weten!

Karper1 op wo 01 feb 2012 om 17:09

Hm , ik zie dat de kojaks 3 euro goedkoper zijn bij de velomobielgarage.

copernicu op vr 17 feb 2012 om 02:26

Ook ik ben erg tevreden over dutchbikebits. Aanvullend op de vorige reviews kan ik nog zeggen dat er snel, vriendelijk en uitgebreid werd gereageerd op mijn vragen via de mail. En helemaal blij verrast was ik door een telefoontje dat de banden die ik had besteld per velomobiel thuis werden gezorgd omdat de meneer van de webshop wat beweging nodig had ;-)

TeJayLigFts op vr 17 feb 2012 om 12:38

Hum, hum: video.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.