Vrijdagbericht

Gepubliceerd op

Geen riekende sportkleding meer, fietsers en fietspaden, evolutie, video en een speciale levering

Geen riekende sportkleding meer?


Kleding die na inspanning al gauw zuur gaat stinken? Sommige rijders houden het in en op de fiets al niet uit. Maar dat hoeft niet! Volgens Wieringer-velomobiel is er een werkende oplossing.

Fietsers en fietspaden

Universele Verklaring van de Rechten van de Fietser

Vandaag is de tweede versie van de Universele Verklaring van de Rechten van de Fietser bekend gemaakt!

404 - foutbericht van Overijssel
Volgens Bas Dekker gaat de provincie Overijssel de mist in door reclame te maken om meer te gaan fietsen (ook met een ligfiets!): goed. Om vervolgens de asfaltmachines op te starten voor knelpunten: fout, want voor de auto. Waar is 404 dan voor gebruikt? Lees dit zelf maar.

Fietssnelwegen tegen files
In het bericht op de website van de Wereldomroep staat dat Ruud Maarschall de fietsforens van de toekomst is. Hij rijdt vrijwel dagelijks met zijn velomobiel van Petten naar zijn werk in Hoofddorp: 68 km. Hij is echter niet de doelgroep voor de Fietsersbond, laat staan dat er een fietstunnel onder het Noordzeekanaal komt.

Brug obstakel voor ligfietsers
Niels van der Wal vindt het fietspad van de Demkabrug over het Amsterdam-Rijnkanaal bij Utrecht te smal en de bocht te scherp voor ligfietsers. Niels staat hierin niet alleen, ook P. v.d. Boomen merkt deze haarspeldbocht ook op.

Evolutie

Onder de titel Mr. Magoo? Trike! Velomobiel! werd de SL-Rover behandeld, met de stroomlijn gemaakt met schuimmatrassen. Nu zijn er foto's van de steeds aantrekkelijker uitziende SL-Rover.

Video

In ons land kom je als fietser een hond of paard tegen, als je geluk hebt zie je een ree. Maar dat is een ander land anders. Let ook op de bijpassende muziek.

Speciale levering

Een medewerker in de medische dienst gebruikt een wel heel speciaal model elektrische fiets om zijn vracht weg te brengen. Wat er vervoerd wordt laat de vorm van de gekoelde container eigenlijk al zien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.