Ligfietspromotie

Gepubliceerd op

Veel vormen van ligfietspromotie kwamen deze week en ook vorige week langs. In het uitgebreide bericht een overzicht.

Krante-artikel Ida

In verschillende uitvoeringen van het Noordhollands dagblad kwam bestuurslid Ida voorbij in haar supersonische ligfiets. Een kort stukje, maar leuk voor mensen die interesse hebben in het fenomeen ligfiets.

Battle Mountain, Hpt Delft

De redactie van ligfiets.net kreeg gister een vraag binnen :
"Subject: interview evers staatop
Hallo,
We zijn met spoed op zoek naar David Wielemaker voor een interview bij Evers staat op
Kunt u mij bellen
Rick Romijn "
En uiteraard waren we snel bezig om de mobiele nummers van het team door te geven. Vanmorgen was er een interview te horen op kwart over zeven uitgezonden op een van de populairste nederlandse radioprogramma's. Het was een uitzending in het programma Evers Staat Op (zender Radio 538) met HPT Delft over de recordpogingen in Battle Mountain.
Het interview is hier online te beluisteren.

Mobiliteitsmarkt "goed op weg"

We kregen de link van een filmpje en foto's van de Mobiliteitsmarkt 'Goed op weg'. Daarin zijn een paar mooie plaatjes van liggers en velomobielen. Gezien het commentaar hebben die afbeeldingen ook internationaal de aandacht getrokken (met name de foto van Darwin in de Versatile).

http://www.youtube.com/watch?v=TiN4Td1JTbE

http://www.flickr.com/photos/janbeeldrijk/sets/72157627596653372/

Aanstaande dinsdag 13 september is en Mobiliteitsdebat in LUX, Nijmegen, waar o.a. Wim Bot van de Fietsersbond spreekt en Frans van Schoot ook aanwezig zal zijn. http://www.fietsdiensten.nl/artikel.php?nummer=57&TableName=menu05

Vogelvrije fietser

We proberen de advertenties te laten zien die de Ligfietsvereniging NVHPV in het blad "Vogelvrije Fietser" publiceert. De advertenties zijn een serie beelden en teksten die elke keer gewisseld worden, dus vele gebruiksmogelijkheden en voordelen van ligfietsen komen aan bod.

Reacties

AES op do 15 sep 2011 om 09:31

Maandag 12 september heeft er een artikel over fietssnelwegen en ligfietsen (inclusief foto's) in NRC Next gestaan. Hierin werd ook gerefereerd naar Battle Mountain en HPT Delft.

De link naar de 'conversationstarter':
http://www.nrcnext.nl/blog/2011/09/12/fietssnelwegen-hebben-de-toekomst/

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.