5e wedstrijd Rütenbrock

Gepubliceerd op

Afgelopen zaterdag werd voor de vijfde keer de wedstrijd in Rütenbrock verreden. Weer won een velomobiel. En voor de vierde keer won een roeifietser de gemiddeldesnelheidsprijs. Wat ook het zelfde bleef, was de uitstekende sfeer op en naast de baan.

Bij de tijdrit over 1 ronde waren het de oudste en de jongste deelnemer die onderaan de uitslag stonden. De oudste twee maal zo snel als de jongste. Maar die was dan ook nog maar 3 jaar oud. Snelste was Matthias König, met 45,9km/u, tweede David Linke en derde Pieter Hollebrandse. Snelste dame was Swanette Tempelman.

Bij de 1-uurs race was al snel duidelijk wie zou gaan winnen. Daniel Fenn was met de volledig geveerde Evo-K gemiddeld bijna 2km/u sneller dan de nummer twee, Matthias König. De nummers twee, drie en vier zaten dan wel weer heel dicht bij elkaar. Dit drietal werkte zich met een indrukwekkende snelheid door alle bochten.

Daar achter was het een bont gezelschap. Tandems, delta trikes, gekocht of zelfbouw, duidelijk is dat er bij onze oosterburen van alles rond rijdt.

Links

Na afloop uiteraard de gezamelijke barbeque. En ook die werd weer uitstekend verzorgt door de familie Bentlage.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.