Wordt "Local Hero" !

Gepubliceerd op

Cycle Vision is een schitterend evenement, dit jaar nog mooier door het samenvallen met het EK. Iedereen mag dat weten! Een landelijke advertentiecampage zit er helaas niet in, maar ligfietsers zijn natuurlijk niet voor één gat te vangen. Lees verder hoe we samen met beperkte middelen heel Nederland op de hoogte kunnen brengen van ons evenement.

Nederland wordt gecovered door een netwerk van goed gelezen huis-aan-huis bladen. Deze bladen zijn blij met een leuk stukje copij, zij het dat de aandacht vooral lokaal is gericht.

Het EK Ligfietsen & Cycle Vision 2002 is een internationaal evenement, maar jij bent de plaatselijke held die er naar toe gaat! Meld je bij de plaatselijke krant en vertel over je ligfiets en Cycle Vision. Rijd je ook de wedstrijden, speculeer over je kansen, kun je na de wedstrijd nog een keer in de krant met het resultaat. De krant plaatst het graag. Met een beetje mazzel sturen ze ook nog een fotograaf op je af. En voor wie echt een "Local Hero" wil worden, meld je bij de lokale radio&TV. In Flevoland zijn er rond Cycle Vision al een paar leuke items gemaakt.

Dus, overwin je schroom, doe het voor het ligfietsen. Vertel wat je weet over ligfietsen, de NVHPV en de ligfietsplaza, en gebruik eventueel bijgevoegde tekst (na persoonlijke aanpassingen) als hulpmiddel.

Succes, het Cycle Vision comité.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.