Laptop tassen

Gepubliceerd op

Natuurlijk gebruiken liggers hun fiets vaak om te fietsen naar hun werk. Maar wat nou als je je laptop mee wilt nemen naar huis om nog wat werk af te maken? Dan pak je niet zo snel de fiets, zou je denken. Nu zijn er een passende oplossingen voor het vervoer van dit kwetsbare apparaat: een combinatie tussen een fietstas en een kantoortas.

Bijvoorbeeld de AGU Quorum 560 KF, is een ruime kantoortas met een speciaal gepolsterd vak voor de laptop. Uiteraard kunnen ook boeken, paperassen en dergelijke meegenomen worden. Een organizer zorgt voor het handig opbergen van kleinigheden zoals pennen en kaartjes.

De letters ‘KF’ in de naam staan voor het Klick-Fix systeem. Dit unieke systeem zorgt ervoor dat de tas stevig en rammelvrij aan de drager kan worden bevestigd. En met één druk op de knop heb je de tas weer in je hand! Wel even oppassen voor diefstal natuurlijk.

voor waterdichtheid is een regenhoes nodig. De bijgeleverde regenhoes heeft een opvallende kleur. Een riem met antislipversteviging zorgt ervoor dat de tas ook als schoudertas gebruikt kan worden.

De Quorum 560 KF is gemaakt van Bongtex polyester; een oersterk, waterafstotend en lichtgewicht materiaal.

Mensen gebruiken ook een toptas met bubbeltjes folie.

Wil je meteen waterdicht zijn dan is ortlieb een goede keuze. In de buitensport al jaren het merk voor waterdichte accessoires.

Zij hebben de office bag http://www.ortlieb.de/officebag_e.htm Met schokabsorberende extra tas.

Voor nog meer ruimte dan nu in de office bag wordt geboden is een ander model beschikbaar: http://www.ortlieb.de/travelbiker_e.htm


Zie ook:

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.